Sverige för UNHCR

Barbara Hendricks ger virtuell välgörenhetskonsert

Dela

Den 22 maj 2020 kl. 19.00 kommer den världskända sopranen Barbara Hendricks att ge en livestreaming-konsert för första gången i sin karriär. Intäkterna från konserten kommer att doneras i sin helhet till UNHCR, FN:s flyktingorgan.

Barbara Hendricks är UNHCR:s enda Goodwill Ambassador for Life och har arbetat med att försvara flyktingars rättigheter i över 30 år.

Under denna period med nedstängningar och begränsningar som införts på grund av pandemin erbjuder Barbara Hendricks sin publik att för första gången träffas genom en virtuell konsert från Vasateatern i Stockholm. Med sitt bluesband kommer Barbara Hendricks att framföra The Road to Freedom, ett blues-inspirerat program bestående av låtar från medborgarrättsrörelsen i USA.

Konserten sänds direkt och exklusivt på Abundo-plattformen den 22 maj kl. 19.00

Plats: Live från Vasateatern, Stockholm

Datum: Fredag ​​22 maj 2020

Kostnad: 125 SEK

Bokningar: https://abundolive.se/event/stockholm/barbara_hendricks

Nyckelord

Bilder

Om

Sverige för UNHCR
Sverige för UNHCR
Linnégatan 18
114 47 Stockholm

https://sverigeforunhcr.se/

Sverige för UNHCR är UNHCR:s samarbetspartner i Sverige och arbetar med att samla in pengar samt öka medvetenheten bland allmänheten om situationen för människor som tvingats fly sina hem. Sverige för UNHCR har 90-konto.

UNHCR är FN:s flyktingorgan och leder internationella insatser för att skydda människor som har tvingats fly från sina hem på grund av konflikt eller förföljelse. UNHCR ger livräddande nödhjälp som tak över huvudet, mat och vatten, skyddar grundläggande mänskliga rättigheter och tar fram lösningar som ger människor en säker plats de kan kalla sitt hem och där de kan skapa en bättre framtid. UNHCR arbetar även för att statslösa människor ska få en nationalitet.

 

Följ Sverige för UNHCR

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sverige för UNHCR

Stjärnspelarna Asmit Begović och Alphonso Davis spelar virtuell fotbollsturnering till förmån för UNHCR:s arbete mot coronaviruset24.4.2020 09:56:11 CESTPressmeddelande

Den berömda AC Milan-målvakten Asmir Begović och FC Bayern Münchens tonårssensation Alphonso Davies kommer att mötas i en eFootball PES2020 livestream-turnering på lördagen den 25 april. De två spelarna, båda före detta flyktingar, kommer att göra upp om segern för att samla in pengar till UNHCR, FN:s flyktingorgans insatser mot covid-19.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum