Ving Sverige AB

Barcelona i topp bland sommarens cityresmål hos Ving

Dela

Det är inte bara solresmål som lockar på sommaren, många svenskar vill hellre ha citypuls eller kombinera bad och stad vilket man kan göra i många internationella storstäder som exempelvis Barcelona.

Många vill till Barcelona i sommar. Foto Kajsa Fagerström.

Vings bokningsstatistik visar att det är Barcelona, London och Prag som flest har bokat en resa till i sommar.

- Många storstäder är väldigt mysiga sommartid med sköna parker, sevärdheter och mycket bra häng för middagar och kaffestopp och det är inte så förvånande att Barcelona toppar listan, där kan man få både bad och stadspuls på samma gång, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.


Topp-10 bäst bokade städer hos Ving i sommar:

  1. Barcelona
  2. London
  3. Prag
  4. Rom
  5. Paris
  6. New York
  7. Dubrovnik
  8. Budapest
  9. Lissabon
  10. Krakow

Hotell med takbarer
Ving erbjuder utvalda hotell med centralt läge, något som är väldigt viktigt för resenärer som besöker en storstad. Många tittar också på andra saker, som t ex att hotellet har en trevlig takbar eller restaurang. Här är några tips på hotell med takbarer samt med trevliga barer.

Prisexempel:
Flyg t/r Stockholm – Barcelona med avresa 21 augusti 2018. Boende två nätter på hotell HCC St. Moritz med del i dubbelrum inklusive frukost. Pris från 3.254: -/person.

 

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum