Bäst i test - Marknadens bästa GPS Klockor för barn

Dela

Har du känt oro för var ditt barn rör sig när hen är utomhus ensam eller med sina vänner? Glömmer barnet ofta mobilen eller laddar batteriet ur så att du inte kan nå ditt barn? Då finns den perfekta lösningen för dig! Skaffa någon av marknadens bästa GPS klockor till ditt barn.

 

Du kan hitta årets bästa GPS klockor hos Bäst i test.

Hur fungerar en GPS klocka? 

En GPS klocka är som namnet säger, en klocka med inbyggd GPS. Barns GPS klockor fungerar så att föräldern enkelt och smidigt kan följa med barnets rörelse på sin egen mobil eller surfplatta. Man behöver inte göra annat än att försäkra sig om att klockan är laddad och att den sitter på barnets arm. Det finns även klockor som meddelar om barnet tar av sig klockan. 

GPS klockor för barn är utformade för att passa sin målgrupp. Det finns klockor som passar från småbarn till tonåringar, i många olika färger och med många olika finesser och funktioner. Med klockorna i som fått betyget Bäst i test kan du bland annat välja trygghetszoner där barnet får röra sig. Om barnet lämnar området får du då ett meddelande. Man kan också skicka SMS och påminnelser till flera av klockorna och en del av dem fungerar precis som en telefon. En del av klockorna med inbyggd telefon kräver abonnemang medan andra fungerar med ett kontantkort. 

Användbara funktioner

Med de populära GPS Klockorna kan man bland annat ta bilder, spela och kontrollera hur mycket man rört sig under dagen. Det finns klockor som är vattentäta och klockor som man kan använda som väckarklocka. 

När man väljer en GPS Klocka till sitt barn bör man ta några saker i beaktande. Till exempel spelar barnets ålder in när det kommer till vilka funktioner man är ute efter. Dessutom måste klockan vara av bra kvalitet och slitstark eftersom barn i allmänhet är aktiva och rörliga. Även saker som språkval och utseende kan ha en avgörande roll för vilken klocka man bestämmer sig för i slutändan. 

En GPS Klocka till ditt barn är en ypperlig present och samtidigt en betydande säkerhetsåtgärd när ditt barn rör sig ensam utanför hemmet. Förutom att man kan följa med var barnet rör sig så kan man ställa in zoner, så man vet om ens barn går för långt bort. Vissa klockor har dessutom en inbyggd SOS knapp. Om barnet hamnar i en farlig situation kan hen bara trycka på den knappen och förälder meddelas genast. GPS Klockor bidrar till ökad trygghet och säkerhet för både barn och vuxen. En riktigt bra present som gynnar hela familjen. 

 

Bilder

Om

HeymediaFölj Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Din ögonhälsa13.6.2022 14:52:45 CEST | Pressmeddelande

Många människor tar sin syn för givet. Det är dock viktigt att tänka på sin syn och bry sig om sina ögon, eftersom bra syn kan göra stor skillnad i livet. Om din syn inte har förändrats så mycket, kanske du inte tänker på vad din syn kan säga om din hälsa. Men dina ögon och syn kan faktiskt visa samt berätta mycket om din allmänna hälsa, även om du inte själv upplever någon skillnad. Därför är det viktigt att ögonen undersöks regelbundet och tas om hand väl med nyttig kost och vila.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum