Kommunal

Baudin om välfärdskommissionen: Ducka inte för pengafrågan

Dela

Kommunals ordförande Tobias Baudin välkomnar dagens förslag från finansminister Magdalena Andersson om en välfärdskommission. - Det är viktigt att det här inte blir en papperstiger, säger han.

Förbundsordförande Tobias Baudin
Förbundsordförande Tobias Baudin

- Det är ett bra initiativ, det är viktigt att allt fler lyfter frågan om framtidens välfärd. Från Kommunals sida tackar vi självklart ja på stående fot till att vara med i kommissionen. Vi tar med oss våra förslag på lösningar, säger han.

- Nu är det viktigt att den här kommissionen inte blir en papperstiger och duckar för de viktiga frågorna om hur vi ska finansiera de jätteinvesteringar som behövs i välfärden, inte minst inom äldreomsorgen.

Kontakter

Bilder

Förbundsordförande Tobias Baudin
Förbundsordförande Tobias Baudin
Ladda ned bild

Om

Kommunal
Kommunal
Box 190 39
104 32 Stockholm

http://www.kommunal.se

Över en halv miljon människor runt om i hela landet. Med viktiga jobb, värda att älska, dygnets alla timmar. Inom fler än 230 yrken. Det är vi som är Kommunal. Vi bemannar den välfärdsmotor som får Sverige att fungera, de ekonomiska hjulen att snurra och gör människors liv bättre.

Följ Kommunal

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kommunal

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum