Frölunda Torg

Beauty Bargain väljer Frölunda Torg

Dela

Beauty Bargain är ett helt nytt skönhetskoncept i Sverige, och när man nu till helgen öppnar sin första butik i landet väljer man att göra det i Frölunda Torg i Göteborg. –Det är ett aktivt köpcentrum som hela tiden utvecklas och fokuserar på upplevelsen, därför kändes det rätt för oss, säger Caroline Hjelm-Cronstedt, ny vd för Beauty Bargain.

Beauty Bargain öppnar på Frölunda Torg. Foto: Konceptbild
Beauty Bargain öppnar på Frölunda Torg. Foto: Konceptbild

Beauty Bargain har fokus på skönhet men även kringprodukter som inspirerar och sätter guldkant på tillvaron. Det unika skönhetskonceptet erbjuder en mix av etablerade varumärkesfavoriter med nya och tillfälliga varumärken och det som ska särskilja butiken är kombinationen av sjysta priser med en lyxig inramning:

–      Det är viktigt att våra kunder möts av en inspirerande och härlig miljö, det ska vara lustfyllt både för sinne och plånbok att handla på Beauty Bargain säger Caroline Hjelm-Cronstedt, ny vd Beauty Bargain.

Butiken får en yta på cirka 200 kvadratmeter och öppnar på övre plan bredvid Åhléns på Frölunda Torg. Att det nya skönhetskonceptet valde att öppna premiärbutiken just i köpcentrumet i Göteborg har sin förklaring:

–      Vi upplever Frölunda Torg som ett väldigt aktivt och välorganiserat köpcentrum. Det händer mycket här och man utvecklas hela tiden. Just att man har ett så tydligt fokus på att skapa upplevelser för sina gäster gör att det känns helt rätt för Beauty Bargain, säger Caroline Hjelm-Cronstedt.

Butiken öppnar på torsdag 25 april och hela öppningshelgen bjuder Beauty Bargain på olika öppningserbjudanden. På Frölunda Torg är man stolta över att få addera det nya skönhetskonceptet till utbudet:

– Vi tycker det är fantastiskt roligt att få vara värd till Beauty Bargain när de väljer att etablera sin första butik. Vi ser med spänning fram emot öppningen och välkomnar med glädje och stolthet Beauty Bargain till vårt butikserbjudande, säger David Schongin, Centrumchef på Frölunda Torg

Beauty Bargain är ett helägt dotterbolag till Åhléns även om det kommer att drivas som ett fristående bolag. Butikskonceptet för Beauty Bargain är framtaget ihop med designbyrån Blink och Nitton93 producerade den fysiska butiken. Målet har varit att skapa en energifylld, inspirerande och lekfull butik– både fysiskt och online.

Fyra nya medarbetare har rekryterats till butiken.

För mer information, kontakta:

Marknadschef, Johanne Gabrielson 031-734 35 68

 

Bilder

Beauty Bargain öppnar på Frölunda Torg. Foto: Konceptbild
Beauty Bargain öppnar på Frölunda Torg. Foto: Konceptbild
Ladda ned bild

Om

Frölunda Torg
Frölunda Torg

421 42 Västra Frölunda

http://frolundatorg.se/

Frölunda Torg är ett av Göteborgs största och samtidigt mysigaste köpcentrum beläget i närheten av havet och stadens södra skärgård. Här finns ca 200 butiker, ett brett utbud av välkända varumärkesaffärer, marknadsledande kedjor och små specialbutiker under ett tak. Bilparkering är fri i tre timmar och spårvagn och buss stannar precis utanför entrén.

Välkommen!

Följ Frölunda Torg

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Frölunda Torg

Frölunda Torg vann guld för Nordens bästa marknadsföringskampanj5.6.2019 09:00:00 CESTPressmeddelande

Frölunda Torg fortsätter att vinna priser – igår vann köpcentrumet i Göteborg guld i kategorin Nordens bästa marknadsföringskampanj på NCSC Awards stora gala för sin kampanj med Alonnika som bodde två veckor inne i köpcentrumet. – Vi kommer att fortsätta att våga tänka annorlunda för att utveckla kundens upplevelse, säger Johanne Gabrielson, marknadschef Frölunda Torg.

Frölunda Torg först i världen: Butik helt skapad av besökarna19.3.2019 11:56:10 CETPressmeddelande

En helt ny butik vars innehåll helt bestämts av besökarna. Det blir verklighet i vår när Frölunda Torg som första köpcentrum i världen låter besökarna rösta fram ett helt nytt butikskoncept. Öppning av den nya butiken sker 26 april. – Vi vill bjuda på upplevelser som man bara kan få här, då får man ta lite risker även om det känns lite läskigt, säger Johanne Gabrielson, marknadschef Frölunda Torg.

Frölunda Torg storinvesterar i unikt grönt energiprojekt!8.3.2019 07:00:00 CETPressmeddelande

Frölunda Torg lanserar i år projektet Geo Sol, en jätteinvestering i förnybar energi som ska försörja fastigheten. Unikt är att energin från solen omvandlas till komfortkyla och spillvärmen från den processen lagras i berget till vintern när värmen behövs. Investeringen beräknas till cirka 32 miljoner kronor, och sänker årligen Frölunda Torgs fossila utsläpp med 225 ton C02. – Det är en investering för klimatet, och ett led i ett omfattande och nytänkande hållbarhetsarbete, säger David Schongin, Centrumchef Frölunda Torg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum