Uppror Ideell FöreningUppror Ideell Förening

Bensinupproret möts på C4 i Kristianstad

Dela

I våras startade Bensinupproret 2.0 upp på Facebook. Gruppen vänder sig mot en orättvis överbeskattning av privatbilismen och en dålig miljöpolitik som drabbar den enskilde individen utan att ge något resultat. Vi har under sommaren etablerat en rikstäckande förening för att starta opinion mot den symbolpolitik som idag förs. Det är dags för riktiga förbättringar!

Har Kristianstad fått nog?

 

I våras startade Bensinupproret 2.0 upp på Facebook. Gruppen vänder sig mot en orättvis överbeskattning av privatbilismen och en dålig miljöpolitik som drabbar den enskilde individen utan att ge något resultat. Vi har under sommaren etablerat en rikstäckande förening för att starta opinion mot den symbolpolitik som idag förs. Det är dags för riktiga förbättringar!

 

Ett led i att trappa upp opinionsarbetet är att starta upp lokalavdelningar som hjälps åt att utveckla och etablera en sundare politik inom alla partier. Vi är partipolitiskt oberoende och vårt arbete går ut på att förbättra för individen och samhället som helhet utan undantag. Idag är vi 

Sveriges största Facebook-grupp med 635 000 medlemmar och kallar till sammankomst i Kristianstad den 7/9 kl 13 på parkeringen utanför C4 Shopping. Alla 635 000 kommer inte men väl människor som representerar lokalavdelningarna i Trelleborg, Helsingborg, Halmstad och Växjö. Ordföranden i föreningen Uppror, Peder Blohm Bokenhielm, kommer också att närvara.

 

Det är ingen demonstration utan en sammankomst för att skapa en bättre framtid. Kom och lär känna oss utanför nätet. Hjälp oss påverka och gör din röst hörd. Väl mött!

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Uppror Ideell Förening
Uppror Ideell Förening
Tängsättersvägen 20
71594 Odensbacken

0767-041424http://www.bransleupproret.se

Bensinupproret 2.0 handlar om att väcka opinion och sätta press på våra politiker att nu får det vara nog med alla dessa höjningar av BRÄNSLESKATTER!

Detta gäller alla drivmedel såsom diesel, bensin osv.
Detta är en grupp för dig som vill engagera dig och som vill få en förändring.
Rom byggdes inte på en dag, men tillsammans kan vi förändra detta!
Här bollas även tankar, funderingar kring den nuvarande situationen kring bränslepriset och dess skatter.
Välkommen hit!
Läs mer om vårt arbete/tankar på FAQ

https://www.bransleupproret.se/FAQ.html

Följ Uppror Ideell Förening

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppror Ideell Förening

Insändare10.9.2019 22:21:13 CESTPressmeddelande

Bensinupproret 2.0 har som mål att få till en sänkning av bränslepriset med 30%. Det är rimligt och realistiskt samt inom ramen för miljömålen. Upprorets fokus ligger på människan, hennes möjligheter, friheter och rättigheter men också hennes ansvar. Möjligheter och friheter att utvecklas och påverka sin egen vardag. Rättigheter till egenmakt och inflytande i samhället. Ansvar att gemensamt bidra och främja samhällsutvecklingen för människa och miljö.

The worlds fastest growing Facebook group takes to the streets of Stockholm10.9.2019 00:33:52 CESTPress release

On Friday, September 20, the Gasoline Uprising will gather for a mass demonstration in Stockholm. We are doing this to send a clear message to the Swedish government and parliament, it has become unreasonably expensive to refuel the car, now we have had enough. We will gather at Sergel's square and then go towards the Riksdag to submit our demands that the tax on fuel be reduced by 30%.

Öppet brev till samtliga Partiledare i Sveriges Riksdag20.8.2019 22:35:14 CESTPressmeddelande

Sveriges största Facebook grupp, Bensinupproret 2.0, går ut med ett öppet brev till regeringen. De har tillsammans med sin förening, Föreningen Uppror med säte i Örebro, ställt direkta frågor till samtliga partiledare där de kräver ett ställningstagande. Inför sin massdemonstration som de skall ha i Stockholm den 20 Spetember , tillsammans med flera andra stora grupper från Facebook, så är det många som vill ha svar!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum