SHL Svenska Hockeyligan AB

Beslut angående SM-slutspel senast den 20 mars

Dela

Efter regeringens beslut att begränsa publika evenemang med över 500 personer, beslutade SHL för att skjuta fram SM-slutspelet till den 24 mars under torsdagen. SHL fortsätter följa utvecklingen och kommer att ta beslut kring fortsatt spelande senast den 20 mars.

- Vi fortsätter att ha en tät dialog med klubbarna, förbundet, spelarfacket med flera om den rådande utvecklingen och kommer att ta definitiva besked gällande fortsatt spelande senast den 20 mars, säger Michael Marchal, VD SHL.

- I all den osäkerhet och oro som har varit har det varit oerhört glädjande att se det fantastiska engagemang som publiken visat i denna speciella stund. Vi arbetar nu tillsammans med alla aktörer för att säkerställa att vi gör vad vi kan i denna svåra situation, avslutade Marchal.

Om

SHL Svenska Hockeyligan AB
SHL Svenska Hockeyligan AB
Box 5095
121 16 Johanneshov

https://www.shl.se

SHL ska som företrädare för klubbarna i ligan tillvarata gemensamma sportsliga och kommersiella intressen, och hanterar bland annat medierättigheter samt gemensamma huvudsponsorskap. SHL ska verka för en långsiktig stark liga och för en stark svensk ishockey som står sig internationellt. Ägarna är de klubbar som spelar i SHL som säsongen 2020/2021 är: Brynäs IF, Djurgården Hockey, Frölunda Indians, Färjestad BK, HV71, IK Oskarshamn, Leksands IF, Linköping HC, Luleå Hockey, Malmö Redhawks, Rögle BK, Skellefteå AIK, Växjö Lakers och Örebro Hockey.

Följ SHL Svenska Hockeyligan AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från SHL Svenska Hockeyligan AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum