Besöksrekord för Vegovision i Göteborg

Dela

Helgen i Göteborg bjöd på en vegofest utan dess like när Djurens Rätts mässa Vegovision gick av stapeln. Närmare 4 000 personer besökte mässan i Folkets hus.

Intresset för en djurvänlig livsstil verkar bara öka. Vegovision bjöd på det senaste utbudet inom vegovärlden med allt från skor till kosmetika till mat och fullsatta föreläsningar.

– Årets upplaga av Vegovision Göteborg var den bästa hittills, vi hade laddat upp för besöksrekord och det är kul att se att vi nådde hela vägen fram. Jag vill rikta ett stort TACK till alla besökare, utställare, volontärer och nya medlemmar som gjorde det här till en fantastisk helg, säger Sofia Säljö, Projektledare för Vegovision.

Vegovision anordnades för första gången i Umeå 2008 och har växt för varje år som gått. Under 2017 anordnas mässan på tre platser i Sverige; Göteborg, Umeå och Stockholm. Först ut var mässan i Göteborg men redan den 6 maj är det dags i Umeå. Mer info om mässorna finns på www.vegovision.se

Fler bilder från Vegovision i Göteborg kan du se här: https://www.flickr.com/phot…/djurensratt/…/72157679620117402

Nyckelord

Bilder

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt.

Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden. Djurens Rätt har funnits sedan 1882.

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum