Aimo Solution AB

Bildelningstjänsten aimo utökar verksamheten

Dela

Stockholms nya bildelningstjänst aimo, som lanserades i oktober förra året, utökar för att ge fler chansen att använda tjänsten. De nya områdena ligger i Årsta, Hammarbyhöjden och på Stora Essingen.

aimo Stora Essingen
aimo Stora Essingen

aimo har fått en mycket bra start och redan efter två månader nåddes det första målet om 5000 registrerade användare. Aktiviteten och utnyttjandet av de 300 elbilarna i Stockholm slår också förväntningarna.

”Vi har en ständig dialog med nöjda användare som vill se större områden för vår så kallade Homezone för bilarna. Därför ökar vi nu på ett antal strategiska ställen. Det kommer att göras löpande utökningar i takt med behoven”, säger Josephine Adorelle, General Manager på aimo.

Förutom de nya områdena i Årsta, Hammarbyhöjden och på Stora Essingen finns aimo i Stockholms innerstad, Norra Djurgårdsstaden, Liljeholmen, Globen, Solna och Sundbyberg.

Och elbilarna är efterfrågade.

”De flesta nya kunder har inte testat elbil tidigare men märker snabbt smidigheten i vår tjänst. Det passar alla som inte behöver egen bil och vill slippa allt praktiskt kring bilägandet. aimoanvändarna kör bilen, vi sköter resten.”, säger Josephine Adorelle.

Via aimos app är det enkelt och kostnadsfritt att registrera sig. Det finns heller ingen abonnemangsavgift. Allt från bokning till betalning sköts via appen. Du behöver inte ens en nyckel för att låsa upp bilen.

Nyckelord

Kontakter

För ytterligare information, kontakta:

Josephine Adorelle, General Manager - Marknad, PR och IR.
press@aimosolution.com
Tel: 070 550 05 96

Bilder

aimo Stora Essingen
aimo Stora Essingen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Aimo Solution AB
Aimo Solution ABaimo drivs av Aimo Solution AB, ett nystartat bolag med kontor i Stockholm. Aimo Solution AB ägs till 100% av japanska Sumitomo Corp., ett av världens största investmentbolag som firar 100 års jubileum 2019.

Följ Aimo Solution AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Aimo Solution AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum