Kungliga Operan

Biljetter till Kungliga Operan för 250 kronor under hela jubileumsåret 2023.

Dela
Idag släpps 250-kronorsbiljetter för att uppmärksamma Kungliga Operans 250-årsjubileum. Biljetterna släpps kontinuerligt under året och kommer att finnas tillgängliga till ett begränsat antal platser på ett flertal av årets uppsättningar. 250-kronorsbiljetterna är tänkta för ny, vuxen publik som inte förut besökt Kungliga Operan, de tidigare rabatterna för unga och studenter finns kvar.
Foto: Kungliga Operan/Cooper&Gorfer
Foto: Kungliga Operan/Cooper&Gorfer

Under jubileumsåret 2023 vill Kungliga Operan få fler att uppleva opera, balett och klassisk musik. 250-kronorsbiljetten kommer att finnas tillgänglig på tredje radens fond på utvalda datum under hela året. Erbjudandet gäller nya kunder, som bokar sin biljett via operan.se.

Biljetterna kommer att släppas kontinuerligt under hela 2023, med ungefär en månads framförhållning.

Föreställningarna under våren med 250-kronorsbiljetter är musikalen Sweeney Todd, operan En midsommarnattsdröm, konserten Spader dam, baletterna Ekman/Hjálmarsdóttir/NaharinJulia & Romeo och Manon. Fler kan tillkomma under våren, och erbjudandet kommer att finnas tillgängligt även för höstens föreställningar.


Läs mer och boka 250-kronorsbiljetten här: Jubileumsbiljetten (operan.se)

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Kungliga Operan/Cooper&Gorfer
Foto: Kungliga Operan/Cooper&Gorfer
Ladda ned bild

Om

Kungliga Operan
Kungliga Operan
Box 16094
103 22 Stockholm

08-791 43 00https://www.operan.se/

Kungliga Operan är sedan 1773 Sveriges nationalscen för opera och balett.

Följ Kungliga Operan

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kungliga Operan

Passion och pengar - allt sätts på spel i Tjajkovskijs Spader dam16.3.2023 15:29:41 CET | Pressmeddelande

Hovsångerskan Anne Sofie von Otter är tillbaka på Kungliga Operan, nu i rollen som grevinnan i en konsertant uppsättning av Spader dam. Med sig på scenen har hon bland andra den internationellt hyllade sopranen Yana Klein i rollen som Lisa och tenoren Kristian Benedikt, som med kort varsel ersätter Aleksandrs Antonenko i rollen som Herman. Kungliga Hovkapellet leds av musikchef Alan Gilbert.

Roland Pöntinen möter Alan Gilbert och Kungliga Hovkapellet21.2.2023 10:03:51 CET | Pressmeddelande

Världspianisten Roland Pöntinen gästar Kungliga Hovkapellet under ledning av Alan Gilbert för två konserter på Kungliga Operans stora scen den 11 och 15 mars. »Pianokonsert nr 22 är en av Mozarts finaste, men av någon anledning spelas den inte så ofta. Verket är dock en riktig pärla och vid uruppförandet begärde publiken att få höra den vackra andra satsen en gång till«, säger Roland Pöntinen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum