Bingolotto

BingoLotto öppnar med GES, Sven Ingvars, vinstregn och extra bingospel

Dela

GES gästar premiären, i program två står Sven Ingvars på scen. Dessutom extra vinster. BingoLotto rivstartar nya säsongen.

Efter en sommar med BingoLotto i havsmiljö och med Casper Janebrink och Agneta Sjödin som programledare är det åter dags att dra i gång ordinarie BingoLotto med Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Som levererar en drömstart direkt.

Med heta artister och höga vinster.

28 augusti, 18.00 i TV4 är det höstpremiär.

På plats i studion finns inga mindre än GES (Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt).  Under hela hösten turnerar de med sin avskedsshow, ”Stanna världen en stund” och kommer självklart att bjuda på hits i direktsändning.

– Niklas och Orup har jag träffat tidigare, men det ska bli kul att även lära känna fantastiska Anders, säger Stefan Odelberg, en av två laddade programledare

Som – tillsammans med Lotta – är redo.

– Efter en sommar i Sverige och Kroatien är det med stor tillförsikt jag ser fram emot sensommaren och hösten med BingoLotto. Jag har mött många av er tittare under min semester och det är fantastiskt roligt. Fortsätt heja, ropa eller be om en selfie. Självklart har jag också längtat efter alla telefonsamtal med tittare och lottköpare, men också att få fortsätta skapa idéer och uppslag till Sveriges bästa TV-program, BingoLotto, fortsätter Stefan.

Premiärkvällen är också fylld med möjligheter till fina vinster, Eller vad sägs om att vara en av dem som vinner 25 000 kronor, en summa som kommer att lottas ut var femte minut? Eller att vinna någon av lådorna som innehåller 100 000 kronor?

Kom dessutom ihåg att varje köpt lott bidrar till att stärka vårt unika föreningsliv. Sedan starten 1991 har det tjänat ihop uppemot 17,5 miljarder kronor på att sälja lotter från ideella Folkspel.

I nästkommande program (4 september) får BingoLotto värmländskt finbesök då Oscar Magnusson och Sven Ingvars står för musiken. 

Fakta Höstpremiären 2022.

När: söndag 28 augusti, 18.00-20.00.

Var: TV4.

Programledare: Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Antal spel: Fyra.

Lottpris: 50 kronor.

Vinster: 

25 000 kronor som lottas ut var femte minut. 

100 000 kronor bakom varannan låda.

100 000 kronor lottas ut i kontanter.

Gäster: GES.

Fakta GES: 

Poptrio som bildades 1994 och som fick en dunderhit med ”När vi gräver guld i USA”.

I början av 1995 släpptes albumet ”Glenmark, Eriksson, Strömstedt” med låtar som ”En jävel på kärlek” och ”Hon är min”. Skivan har sålts i över en halv miljon exemplar.


3 september startar deras turné, ”Stanna världen en stund”, i Helsingborg Arena. Den avslutas sedan med elva spelningar på Cirkus i Stockholm under december månad.

 

 

 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Stefan Odelberg och Lotta Engberg Foto:Mathias Otterberg
Stefan Odelberg och Lotta Engberg Foto:Mathias Otterberg
Ladda ned bild
Stefan Odelberg och Lotta Engberg Foto:Mathias Otterberg
Stefan Odelberg och Lotta Engberg Foto:Mathias Otterberg
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum