Tekniska verken i Linköping

Biogasmacken i Barhäll stänger

Dela

Från och med fredagen den 30 augusti går det inte längre att tanka på biogasmacken i Barhäll, anledningen är att macken är gammal och uttjänt.

-Jag förstår om våra kunder tycker att det är tråkigt att inte kunna tanka i Barhäll framöver. Men både macken i Valla och macken i Tornby ligger i närheten av Barhäll, och jag hoppas och tror att våra kunder kommer att tycka att det fungerar smidigare att tanka på de mackarna då de har full kapacitet, säger Ola Palmquist, Affärsenhetschef för Produktion Biogas, Tekniska verken i Linköping.

Svensk Biogas kommer under nästa år att etablera en ny mack i Mörtlösa för både komprimerad gas (CBG) och flytande biogas (LBG).

För mer information kontakta gärna:
Ola Palmquist, Affärsenhetschef Produktion Biogas, Tekniska verken i Linköping,
013-20 91 09
Ola.PalmquistMellheden@tekniskaverken.se

Nyckelord

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Pressinbjudan: Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson besöker Malmen återvinningscentral23.1.2020 15:39:15 CETPressmeddelande

Imorgon fredagen den 24 januari, kommer Elisabeth Svantesson (M), ekonomisk-politisk talesperson, till Linköping för att tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Niklas Borg (M) besöka Tekniska verkens återvinningscentral Malmen och Ryds Herrgård. På besöken deltar även bland annat Fredrik Lundén (M), ordförande i Arbetsmarknadsnämnden, samt Charlotta Sund, vd för Tekniska verken i Linköping.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum