Biometria

Biometria lanserar ny digital utbildningsplattform

Dela

Biometria stärker sin satsning på utbildningar genom en ny utbildningsplattform för både kunder och medarbetare. Tillsammans med Xtractor/Semcon utvecklas nu plattformen som lanseras under våren.

Ulrika Sten, Biometria
Ulrika Sten, Biometria

Biometria satsar stort på sin utbildningsdel för att tillgodose de behov som finns inom skogsnäringen. Idag erbjuds utbildningar inom både virkesmätning, skördarrevision och it-tjänster.

− Det är mycket spännande att vi kan lansera en helt ny lärplattform. Nu får vi en komplett helhetslösning med många funktioner och vi kan bredda vårt utbildningsutbud och målgruppsanpassa både befintliga och nya utbildningar på ett helt nytt sätt. Vi kommer också att kunna erbjuda skräddarsydda utbildningar och kundspecifika utbildningsuppdrag, säger Ulrika Sten, kommunikationschef och ansvarig för den nya utbildningsplattformen på Biometria.

Totara Learn är ett LMS (Learning Management System) med hög flexibilitet. Användarvänlighet och enkelhet har varit nyckelorden för Biometria i valet av LMS. Plattformen är helt platsoberoende och utbildningen kan genomföras via dator eller annan mobil enhet. Användaren kan själv välja lämplig tidpunkt för utbildningstillfället oavsett om man befinner sig på ett kontor eller ute i skogen.

− Biometria har erbjudit utbildningar och certifieringar, t ex Guldkort för skördarförare, under lång tid. Nu ser vi hur behoven ökar och förändras. Med övergången i branschen till IT-systemet VIOL 3 kan vi tillgodose utbildningsbehoven hos de olika användarprofilerna mycket specifikt, det kommer i sin tur att förenkla övergången för många av våra olika kunder, säger Ulrika Sten.

För mer information:
Ulrika Sten, kommunikationschef
Tel: 070-757 64 54
E-post: ulrika.sten@biometria.se

Nyckelord

Bilder

Ulrika Sten, Biometria
Ulrika Sten, Biometria
Ladda ned bild

Om

Biometria
Dragarbrunnsgatan 35
753 20 Uppsala

010-228 50 00https://www.biometria.se/

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring som genomför opartisk mätning av det virke som flödar mellan skog och industri så att alla Sveriges skogsägare kan vara trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, samtidigt som vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på.

Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala. www.biometria.se

Följ Biometria

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Biometria

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum