Strängnäs stift

Biskop Johan Dalman firar gudstjänst i Hölö kyrka

Dela

På söndag, den 2 maj, håller biskop Johan Dalman visitationsgudstjänst i Hölö-Mörkö församling.

Biskop Johan Dalman genomförde tidigare i vår en biskopsvisitation i Hölö-Mörkö församling. Den första biskopsvisitationen i Strängnäs stift som genomfördes helt digitalt.

Nu är det dags för den avslutande visitationsgudstjänsten. Den genomförs enligt de gällande rekommendationerna och kan inte ta emot gudstjänstbesökare på plats. Men den kommer att livesänds via församlingens Facebook-sida och YouTube-kanal.

Medverkar gör biskop Johan Dalman, kyrkoherde Åsa Lindgren, komminister Fenja Svensson och musiker Ronny Lövgren. För textläsningen svarar Ami Linder Kullås och Tage Gripenstam.

Biskopen håller visitationstalet efter postludiet. 

Tid: Söndag den 2 maj, kl 11.00.
Plats: Hölö kyrka

Välkomna att delta via livesändningen!


För mer information:
Magdalena Öhrling, biskopens adjunkt
Tel: 0152-234 11

Om

Strängnäs stift
Strängnäs stift
Box 84,
64522 Strängnäs

+46(152)23400http://www.svenskakyrkan.se/strangnasstift

Strängnäs stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift. Biskop sedan 2015 är Johan Dalman. Stiftet omfattar Närke och Södermanland. Strängnäs stift har 72 församlingar och över 170 kyrkor. Stiftskansliets uppgift är att stödja och stimulera församlingsverksamheten, samt förvalta stiftets jord, skog och fonder. Högsta beslutande organ är stiftsfullmäktige. Genom domkapitlet prövas om beslut är fattade enligt kyrkoordningen.

Följ Strängnäs stift

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Strängnäs stift

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum