Lejonfastigheter AB

BK Tinnisdagen i Berga: Fotboll för alla flickor

Dela

Dag: Lördagen den 19 maj. Tid: Klockan 10.00–14.00. Plats: Skarpans IP i Berga.

Dam- och flickfotbollsföreningen BK Tinnis, i samarbete med Lejonfastigheter, bjuder in till en fotbollsdag för tjejer. Alla flickor är välkomna att prova på att spela fotboll, och de som redan spelar får tillfälle att utveckla sitt spel.

Vi börjar dagen med en öppen match för alla som vill vara med. Sedan erbjuder vi lekfulla fotbollsövningar som leds av klubbens seniorspelare. Det finns också roliga aktiviteter för hela familjen.

Fotbollen ger gemenskap

BK Tinnis arbetar för mångfald och integration. I föreningens öppna verksamhet Bollihop, som drivs tillsammans med KFUM Linköping, kan flickor prova på fotboll utan krav på medlemskap. Fotbollen ger samhörighet och möjlighet att utveckla förmågor som samarbete och självkänsla.

BK Tinnisdagen knyter samman hela föreningen från barn- och ungdomslag till seniorverksamhet. Lejonfastigheter är glada över att få arrangera dagen tillsammans med klubben och bidra till att få barn och ungdomar i rörelse och ge dem tillfälle till ny gemenskap.

Kontakter

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Industrigatan 5
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter AB äger, förvaltar och utvecklar miljöer för offentliga verksamheter i Linköpings kommun. Vi ansvarar för 280 fastigheter som rymmer utbildning, omsorg, kultur, sport och annan viktig samhällsservice.

Följ Lejonfastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lejonfastigheter AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum