Michael Malmport

Blekinge Pressgjuteri ökar takten

Dela

Blekinge Pressgjuteri samarbetar med Getinge för att få fram produkter som behövs för att bidra till alla de gemensamma åtgärder som utförs för personer som drabbats hårt av Covid-19.

Blekinge Pressgjuteri AB i Sölvesborg är underleverantör till medicinteknik-företaget Getinge i Solna, som bl a tillverkar respiratorer.

Med anledning av Covid-19-situationen ser pressgjuteriet nu en markant förhöjd orderingång av de detaljer som ingår i de livsuppehållande system, som behövs i Sverige och utomlands.

- Vi har sedan länge ett mycket väl etablerat samarbete med Getinge och är högst medvetna om situationens allvar. Vi kommer naturligtvis att ta vårt samhällsansvar och arbeta efter yttersta förmåga för att bidra till alla de gemensamma åtgärder som utförs för personer som drabbats hårt av Covid-19.

Vår förhoppning och vårt mål är att vi tillsammans, så långt det är möjligt, ska kunna tillgodose den ökade efterfrågan av dessa respiratorer.

Michael Malmport / VD Blekinge Pressgjuteri AB

Nyckelord

Kontakter

Michael Malmport - 0709-884351

Om

Michael Malmport
Tredenborgsvägen 20
294 35 SÖLVESBORG

http://www.bpg-ab.com

Blekinge Pressgjuteri AB

Tillverkningen är specialiserad på pressgjutning av aluminium med därtill efterföljande bearbetning, ytbehandling samt montering.

Följ Michael Malmport

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.