Clarion Hotel Post

Bon Bon Bars magiska värld på Clarion Hotel® Post - Cocktail Bar, Social & Night Club

Dela

Bon Bon Bar är en extravagant nyöppnad cocktailbar och Social Club i det anrika posthuset, Clarion Hotel Post. I helgen arrangerar klubbprofilen Lill Lindqvist en årligen återkommande maskerad med titeln Post Noir. Årets tema är Future Nature som betonar ett hållbart fokus.

Baren och loungen erbjuder en spektakulär och spännande resa från 1920-talet till 2020-tal i en extraordinär mix av stilar och årtionden . Tjugotal, cocktails, praliner och party är ledorden för Göteborgs nya bar som har öppet måndag till lördag där den tidiga delen av kvällen kan liknas vid en social club där man kan avnjuta specialdesignade cocktails, Champagne och kaviar, med fördel serverat från Martini trolleyn. Efter 23:00 kan vad som helst hända och social club övergår till night club -Beautiful creatures come out at night.

I mitten av mars öppnade Bon Bon Bar. Baren är en cocktailbar, lounge och nattklubb i anslutning till restaurang Norda Bar och Grill. Här möts nutid och dåtid, som skapar en kontrast mellan 1920-talets gränsöverskridande partymentalitet och 2020-talets postmoderna punk.

Genom kreativ kollaboration mellan Clarion Hotel Post och den internationellt erkända krögaren Marcus Samuelsson har Göteborgs nya bar och lounge skapats med ett tydligt fokus på hållbarhet.

Cocktailmenyn bjuder in till söta smakupplevelser, där choklad möter cocktails i spännande kombinationer. Barchefen, tillika världens främsta bartender, Dosa Ivanov komponerar cocktails med delikata praliner skapade av Sveriges bästa konditor, Patrik Fredriksson.

Hållbarhet i alla lägen innebär utvalda nordiska råvaror, närodlat och hållbara tekniker. Ambitionen är att servera hållbara drycker så långt som det är möjligt med produkter från Norden. Drinkarnas tillbehör odlas ekologiskt på Clarion Hotel Posts tak i den nyetablerade urbana trädgård. Vinlistan består av enbart ekologiska viner.

Första lördagen i april bjuder klubbarrangören Lill Lindqvist in till en spektakulär maskerad för speciellt inbjudna gäster.

- Maskeraden på Bon Bon Bar är något utöver det vanliga, en sagolik och oförglömlig fest som lockar fram Party Animals. Maskeraden med titeln Post Noir kommer att arrangeras årligen och detta blir den första av många. Årets tema är Future Nature där vi framhäver ett hållbart fokus, säger Lill Lindqvist.

Lill som är uppvuxen i Göteborg, bjuder in namnkunniga gäster och klubbprofiler från hela landet till en oförglömlig kväll med mat, cocktails och chokladpraliner, det blir exklusiva framträdanden och musik från landets mest omtalade dj:s.

Mötet mellan 1920-talet och 2020-talet

Tjugotalen återspeglas i interiörens eleganta, tidlösa och lekfulla mix skapad av Spik Studios. Innanför den mäktiga entrén känns vardagen långt borta. Gästerna möts av inbjudande textilier, konstinstallationer med ljud och rörligt ljus i en glamorös miljö där mode och futuristiska element samspelar. Detaljer från forna glansdagar och modern nutid och framtid skapar en intensiv atmosfär. På Bon Bon Bar avslutas kvällen inramat av mystik, läckra cocktails, chokladpraliner och pulserande musik av landets främsta dj:s fram till på småtimmarna.

- Bon Bon Bar erbjuder en fantasifull värld. Vi vill skapa en vibrerande stämning och atmosfär som för tankarna från dåtid till framtid. En plats där våra gäster möts av nya intryck och glömmer vardagen så snart de stiger in. Här kan man leva ut! säger Marcus Samuelsson.

- Det här är en spännande satsning för Clarion Hotel Post där vi går utanför ramarna. Bon Bon Bar har en individuell karaktär och kompletterar våra gästers upplevelse av hotellet. Vi är väldigt stolta över resultatet av samarbetet med Marcus Samuelsson, Spik Studios och våra starka profiler Dosa och Patrik. säger Fredrik Blomberg vd och hotelldirektör Clarion Hotel Post.

För ytterligare information och högupplösta bilder, vänligen kontakta

Marketing and PR Manager, Clarion Hotel Post

Lisa Thoren

lisa.thoren.choice.se

+46 (0) 705272620

www.clarionpost.se

PR & Press Marcus Samuelsson

CEO BY Marcus Samuelsson

Carin Josdal Stenbeck

carin.stenbeck@bymarcussamuelsson.se

+46 (0) 70 48 37 100

www.bymarcussamuelsson.se

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda Bar & Grill och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Dokument

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

Ingrosso har betygsatt - Göteborg hetare än Vegas!27.11.2017 09:41Pressmeddelande

Aldrig någonsin har något liknande gjorts på ett hotell i Norden, säger Fredrik Blomberg, VD på hotellet och upphovsmakaren till Take Over. Klubb är något vi kör med jämna mellanrum och vi är kända för att vara en festpalats fortsätter Fredrik. Take Over är dock att ta det hela mer än ett par steg ytterligare. Hotellet stängdes ner under 48 timmar och förvandlades till en enda stor klubbarena. Två av världens största DJ:s ägde varsin kväll, Alesso på fredagen och Ingrosso på lördagen. Det flögs in gäster från Los Angeles, Wien och Berlin men framförallt var det Göteborgarna som gjorde Post och Take Over till sin festplats under helgen. Alla bar och restaurangenheter på hotellet förvandlades till arenor för fest, Postbaren blev Snowman Room med resident DJ:s som körde klubb så gott som dygnet runt. En av helgens höjdpunkter här var coola tjejerna i Grabb som visade killarna vart skåpet ska stå!  Bon Bon Bar förvandlades till 808 x Nightfly Room där stora namn inom Tecno scenen såsom Nic

Kidsen kommer att rädda världshaven!24.10.2017 17:18Pressmeddelande

Ocean 2017 i Göteborg 1 till 4 november Post Explorers är ett nystartat projekt av Clarion Hotel Post och Joakim Odelberg där skolbarn får arbeta med frågor som rör havet. Det är anställdas barn och deras skolklasser som den 1 november kommer att presentera sitt arbete och berätta om hur vi kan ändra vårt sätt att leva, äta och förhålla oss till vår livsviktiga naturkälla – havet!  Projektet leds av bevarandefotografen och naturfilmaren Joakim Odelberg, som har flera uppmärksammade produktioner om marin nedskräpning och annan miljöförstöring i havet. Joakim är en framstående pedagog och opinionsbildare som genom sina bilder visar det vackra och storslagna i vår havsmiljö, samtidigt som han sätter fokus på problem och utmaningar som rör miljön i havet. Joakim har nyligen representerat Sverige, under FN:s internationella havskonferens ”The Ocean Conference” i New York, med sin audiovisuella utställning om marin nedskräpning. Denna utställning kommer att visas upp på Clarion Hotel Post un

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum