Bookmark Förlag

Bookmark tar över Paginas förlagsverksamhet

Dela

Bookmark Förlag har förvärvat Paginas förlagsverksamhet, där samtliga litterära rättigheter, varumärket Pagina och varulagret ingår.

I förvärvet ingår drygt 500 titlar, bland dem klassiker som Johanna Basfords målarböcker Hemliga trädgården och Förtrollade skogen. Pagina ger även ut Maria Trolle, Marie Kondo, Pusseldeckaren Pierre och den populära boken Min första bok samt serien Små människor, stora drömmar, som Bookmark ser fram emot att arbeta vidare med. 

Ambitionen är att fortsätta arbeta med flera av författarskapen. ”Pagina har alltid gett ut mycket vackra och välgjorda böcker med tydliga målgrupper. Vi ser fram emot att få representera och arbeta vidare med dem” säger förlagschef Claes Ericson.

Bookmark ser förvärvet som en stor tillgång. ”Det finns många titlar att arbeta med i sortimentet och vi ser också fram emot att hitta nya kanaler och kampanjupplägg till en del av dem samt även nylansera vissa titlar”, fortsätter Claes Ericson. 

För mer information om Paginas titlar eller författarförfrågningar, hör av dig till Fanny Wetterdal på Bookmark Förlag. 

Kontakter

Bilder

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum