Navet

Bostadsbyggandet överraskar

Dela

Under första kvartalet i år påbörjades drygt 16 000 lägenheter. Närmare 85 procent av dessa bestod av lägenheter i flerbostadshus.

Bostadsbyggandet överraskar, bild: Navet
Bostadsbyggandet överraskar, bild: Navet

Under första kvartalet i år påbörjades drygt 16 000 lägenheter. Närmare 85 procent av dessa bestod av lägenheter i flerbostadshus. 25 procent av nyproduktionen under första kvartalet var koncentrerad till Stockholms län och tillsammans svarade de tre storstadslänen för 65 procent av produktionsvolymen. Utvecklingen på riksnivå visar en positiv utveckling enligt NAVET Analytics, som dock räknar med en i stort sett oförändrad nyproduktion i år jämfört med helåret 2020.

Källa: NAVET Analytics, Marknadstrender Bygg

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bostadsbyggandet överraskar, bild: Navet
Bostadsbyggandet överraskar, bild: Navet
Ladda ned bild

Länkar

Om

Navet
Navet
Järnvägsgatan 11
252 24 Helsingborg

042-16 90 30https://www.navet.se/

Navet är specialiserade affärskonsulter som sedan 1989 hjälpt kunder till Bättre Affärer inom tre samverkande affärsområden:

- NAVET Analytics
- NAVET Corporate finance
- NAVET Affärssystem

Navet är oberoende och verkar där du verkar. Som kund får du en unik lösning, för varje kund har sina speciella förutsättningar. Det handlar om nyfikenhet och vetgirighet. Att förstå just ditt företag och dess möjligheter. Att lyssna in för att kunna leverera bättre affärer. År efter år.

Följ Navet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Navet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum