PR Direkt

Boxflow i snabb tillväxt - planerar nyanställa ytterligare 100 personer

Dela

Boxflow fortsätter växa i snabbt takt – i samband med att de etablerar deras tredje logistikfastighet förväntar företaget nyanställa 100 personer.

Boxflow är en tredjepartslogistik-aktör i snabb utveckling. Sedan verksamheten grundades i slutet av 2018 har de redan hunnit öppna upp två lager på sammanlagt 12 000 kvm i  Hässleholm och Halmstad. Efter nyetableringen av deras tredje logistikfastighet kommer Boxflow ha en stor lageryta på över 35 000 kvm. I dagsläget har verksamheten ca 100 anställda, och med nyanställningen väntas antal anställda att fördubblas. 

Det nya lagret ligger strategiskt i Östra Ljungby strax utanför Helsingborg och inflyttning är planlagt på våren 2021. CH Square är ansvarig för att bygga och utveckla, och där Boxflow har ett hyreskontrakt på lokalen i 15 år. 

Den nya etableringen är planerat att vara en automatiserad logistiklösning och bygget kommer vara energieffektivt med minimal miljöpåverkan. Boxflow har bred kunskap av automatiserade lager, och då framförallt via Autostore. Nyetableringen kommer dessutom ha en automatiserad packprocess för kundordrar och automatisk paketsortering.  

“Vi har lyckats få in en stor kund som upptar en större del av lagerytan. I dagsläget har vi fyllt fastigheten med mer än hälften med kunduppdrag, vilket känns väldigt tryggt samtidigt som det ger oss en utmärkt möjlighet att fokusera på att växa vidare. Vi planerar även för automatiserad lagerhantering då detta är något som vi verkligen tror på”, säger Oscar Andersson, VD på Boxflow. 

Boxflow erbjuder tjänster inom allt ifrån tredjepartslogistik, konsultuppdrag, samt även långsiktig och kortsiktig uthyrning av personal inom industri och logistik. När det kommer till tredjepartslogistik erbjuder de tjänster som semi-automatiserad hantering, automatiserad lagerhantering och logistikentrepenad. Boxflow täcker i stort sätt de mesta behov som finns på marknaden och de vill att det skall vara så enkelt och smidigt som möjligt för verksamheter att outsourca sitt lager. 

Pressansvarig

Oscar Andersson, VD Boxflow

Tel: 0708 – 79 03 31

Mail: oscar@boxflow.nu

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum