Flygbolaget BRA

BRA första flygbolag med klimatkompenserade flygresor hos jämförelsesajten Flygresor.se

Dela

Nu lanserar jämförelsesajten Flygresor.se visning av klimatkompenserade flygresor direkt vid sökning.

Inga restriktioner
Inga restriktioner

BRA är första flygbolaget att listas av Flygresor.se, eftersom BRA är det enda flygbolaget som klimatkompenserar fullt ut för alla resenärer. BRA kompenserar för ALLA bolaget utsläpp, inte bara resenärernas.

Flygresor.se visar och listar nu dels de flygbolag som klimatkompenserar för sina resenärer och dels när en resebyrå ger möjlighet att köpa flygbiljetter som är klimatkompenserade, där det ingår i slutpriset.

BRA har för Flygresor.se redovisat sina utsläpp och sin köpta klimatkompensation, vilket är ett krav från jämförelsesajten.

Flygresor.se skriver i sitt pressmeddelande att ”I de fall där flygbolagen kan visa data som visar att klimatkompensation sker för resenärerna så tas det med i Flygresor.ses uträkning av utsläpp för flygresan. Ett sådant första exempel är flygbolaget BRA som klimatkompenserar för alla resenärer.”

Mer  om Flygresor.se:

http://www.mynewsdesk.com/se/flygresor_se/pressreleases/klimatkompenserade-flygpriser-inkluderas-nu-hos-flygresor-punkt-se-2881497

Mer om BRAs klimatkompensation:

https://www.flygbra.se/bra-hallbarhet/klimatkompensation/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Inga restriktioner
Inga restriktioner
Ladda ned bild

Om

Flygbolaget BRA
Flygbolaget BRA
Gårdsfogdevägen 16
16126 Bromma

https://www.flygbra.se/

BRA står för Braathens Regional Airlines BRA flyger till flest orter i Sverige och med cirka 2,2 miljoner årliga passagerare, främst affärsresenärer, har BRA en marknadsandel av svenskt inrikesflyg om cirka 30 %.

BRA klimatkompenserar som enda kommersiella flygbolag i världen för alla sina utsläpp utan extra kostnad för resenärerna. BRA erbjuder sedan 2018 alla att välja fossilfritt biobränsle vid bokning av flygresan och redan år 2009 miljöcertifierades bolaget som världens första passagerarflygbolag.

2016 lanserades varumärket BRA efter sammanslagning av flera regionala flygbolag i samma svenska koncern. Bolagets flyg-DNA sträcker sig samtidigt tillbaka till 1940-talets Braathens S.A.F.E.

BRA ägs av svenska investmentbolaget Braganza, helägt av Per G. Braathen.

BRA flyger till Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Umeå, Visby, Kalmar, Ronneby, Sundsvall, Helsingborg/Ängelholm, Östersund, Växjö, Trollhättan, Halmstad, Kristianstad, Norrköping, Sälen, Helsingfors, Berlin, Lyon.

Följ Flygbolaget BRA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Flygbolaget BRA

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum