Flygbolaget BRA

BRA utökar flygtrafiken mellan Kalmar och Stockholm

Dela

Med start från och med lördagen den andra november, utökar BRA sin flygtrafik mellan Kalmar och Stockholm Bromma med två helt nya helgavgångar – en i vardera riktningen.

På lördagar tillkommer en avgång från Bromma till Kalmar klockan 15.25 och på söndagar tillkommer en avgång från Kalmar till Stockholm Bromma klockan 11.50.

Flygningarna kommer att göras med BRAs klimateffektiva ATR med plats för 72 passagerare.

Alla flygresor är alltid klimatkompenserade med BRA och de som önskar kan enkelt välja fossilfritt biobränsle vid biljettbokningen.

Anledningen till utökningen är Kalmarbornas önskemål om flyg som förlänger weekendmöjligheterna för resor till huvudstaden och vidare ut i Sverige via Bromma flygplats.

- Vi lyssnar på våra resenärer och efter att vi tittat på reseutvecklingen över tid gör vi nu bedömningen att en extra avgång mellan Kalmar och Bromma under helgerna är helt rätt, säger Ulrika Matsgård som är kommersiell chef för BRA.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Flygbolaget BRA
Flygbolaget BRA
Gårdsfogdevägen 16
16126 Bromma

https://www.flygbra.se/

BRA står för Braathens Regional Airlines BRA flyger till flest orter i Sverige och med cirka 2,2 miljoner årliga passagerare, främst affärsresenärer, har BRA en marknadsandel av svenskt inrikesflyg om cirka 30 %.

BRA klimatkompenserar som enda kommersiella flygbolag i världen för alla sina utsläpp utan extra kostnad för resenärerna. BRA erbjuder sedan 2018 alla att välja fossilfritt biobränsle vid bokning av flygresan och redan år 2009 miljöcertifierades bolaget som världens första passagerarflygbolag.

2016 lanserades varumärket BRA efter sammanslagning av flera regionala flygbolag i samma svenska koncern. Bolagets flyg-DNA sträcker sig samtidigt tillbaka till 1940-talets Braathens S.A.F.E.

BRA ägs av svenska investmentbolaget Braganza, helägt av Per G. Braathen.

BRA flyger till Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Umeå, Visby, Kalmar, Ronneby, Sundsvall, Helsingborg/Ängelholm, Östersund, Växjö, Trollhättan, Halmstad, Kristianstad, Norrköping, Sälen, Helsingfors, Berlin, Lyon.

Följ Flygbolaget BRA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Flygbolaget BRA

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum