BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs är nominerade till årets skidanläggning

Dela

Svenska skidanläggningars organisation, SLAO, har presenterat årets nominerade till utmärkelsen ”Årets skidanläggning”. En av de tre finalisterna som kan vinna priset är värmländska Branäs.

– Vi är så stolta över att nämnas bland de bästa anläggningarna i Sverige. Att vi själva anser att vi är på toppen är en sak, men att även gästerna och SLAO, som är experter inom området, uppskattar det vi gör är naturligtvis ett fantastiskt kvitto på att vi gör något riktigt bra, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen.

SLAO är skidanläggningarnas bransch- och intresseorganisation och utser varje år det bästa Sverige har att erbjuda inom skidåkning. Priser delas ut i kategorier som ”Årets skidinspiratör”, ”Årets hemmabacke” och inte minst ”Årets skidanläggning”. Branäs gör upp om den prestigefulla utmärkelsen med två andra anläggningar, Skistar Vemdalen och Dundret Lapland.

– Vi har gjort en rejäl satsning med stora investeringar på allt från backar och liftar till boenden och aktiviteter de senaste åren. Den uppskattning vi har fått från gästerna värderar jag högre än alla priser i världen, men samtidigt är det klart att vi skulle bli jätteglada om vi vann.

Branäs är inte främmande för utmärkelser. Anläggningen har till exempel vunnit Stora barnsemesterpriset i kategorin ”Bästa skidort för barnfamiljer” hela 13 gånger – ett pris som dessvärre inte blev av i år. Om Branäs istället får fylla på med ”Årets skidanläggning” i prisskåpet vet vi den 6 maj, när vinnaren utses.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum