BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs öppnar bokningen rekordtidigt bara dagar efter säsongsavslutningen

Dela

Redan nu kan du boka nästa säsongs skidresa i norra Värmland. Branäs öppnade boendebokningen under onsdagen 14 april, bara tre dagar efter säsongsavslutningen, vilket är tidigare än någonsin.

–  Vi ser att intresset för att semestra hemma i Sverige är stort, inte bara på grund av covid-19. Det är en växande trend och vi är också medvetna om att våra gäster vill vara snabbt ute med att boka populära veckor, som till exempel sportlovet. Därför känns det riktigt bra att kunna öppna bokningen för nästa säsong så här tidigt, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen.

Redan nu går många boenden att boka på Branäs hemsida, men boenden kommer att släppas löpande fram till 1 juli.

– Om man inte hittar sitt favoritboende så gäller det att hålla utkik på hemsidan för att vara redo på knappen när det väl släpps. Vissa veckor är populärare än andra och vi rekommenderar att man är ute i tid för at inte riskera att det blir fullbokat.

Branäs avslutade säsong 20/21 i söndags och förutom att man nu öppnar boendebokningen för säsong 21/22 rekordtidigt, börjar förberedelserna inför den stundande sommarverksamheten som har premiär 1 juli i år. Det blir cykling för hela familjen i form av både flow- och cross country-leder och det står, sedan en tid tillbaka, klart att det även byggs en padelbana.

– Cykling har varit på tal ett tag och det känns fantastiskt att det äntligen blir av. När vi såg utvecklingen av padel i landet så kunde vi inte låta bli att hoppa på tåget. Vi har redan nu fått många positiva ord från gäster för satsningen vi gör. Det gör såklart att man ser fram emot sommaren ännu mer.

Branäsgruppen påbörjar en liknande sommarsatsning på Branäs systeranläggning Kungsberget, strax norr om Sandviken, och båda anläggningarna ska vara öppna alla dagar i juli och under helger i augusti.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum