BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs öppnar ”på riktigt” med ny backe

Dela

Efter helgens premiär tog Branäs en kort paus, men från och med imorgon, 20 december, har anläggningen öppet varje dag fram till 13 april. Morgondagen blir också premiären för nya backen Långsvängen.

Helgen och nästa vecka ser ut att bli en fantastisk tid för både Branäs och deras gäster. Julen är nämligen fullbokad och backarna i norra Värmland kommer att vara fulla av glada skidåkare.

–Vi har gjort en satsning på just julen de senaste åren och att vi redan ser så positiva resultat är självklart jätteroligt. Att fira jul på skidor är något som jag tror att de flesta uppskattar, vilket antalet bokningar också tyder på, säger Christoffer Lilja, platschef i Branäs.

Förra helgen var en mjukstart för Branäs, men nu kommer alltså fler gäster och dessutom kommer fler backar att vara öppna. Det kanske mest spännande är att den nya blå nedfarten, Långsvängen, har premiär under fredagen.

– Den nya liften öppnade redan förra helgen och att vi nu kan öppna Långsvängen innebär att årets nyheter är igång. Det ska bli spännande att se vad gästerna tycker, men jag är helt säker på att backen kommer att uppskattas. Det blir enklare för familjer, med både nybörjare och erfarna åkare, att mötas efter åken och ta gondolen tillsammans upp till toppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum