BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs utsedd till Sveriges bästa skidort för barnfamiljer

Dela

Under torsdagen stod det klart att Branäs återigen vinner Stora Barnsemesterpriset i kategorin ”Bästa skidort för barnfamiljer”. Skidanläggningen i norra Värmland har nu vunnit priset hela 13 gånger.

– Det känns fantastiskt och det bästa är att det är gästerna själva som har röstat fram oss. Stort tack till alla som har röstat. Det är ju även ännu ett tecken på att vi har haft en riktigt lyckad säsong, trots den milda vinter, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen.

Priset är ett bevis på att Branäs fortsatt är en stark destination i skidsverige, vilket inte minst märktes i år då gästerna har fortsatt komma trots att kylan under stora delar har lyst med sin frånvaro.

– Ja, det är klart att vi alla hade hoppats på en bättre vinter. Men det är inget vi kan påverka och vi är stolta över att vi har kunnat fortsätta leverera en bra produkt trots detta. Gästerna har gett oss fantastisk feedback på plats och att vi nu även får ta emot Stora Barnsemesterpriset betyder jättemycket.

Flera skidanläggningar i södra och mellersta delarna av Sverige har stängt, men Branäs har fortsatt öppet. Prognosen framöver ser lovande ut, med bra väder och en påsk fylld av aktiviteter. Barnfamiljer kan alltså njuta av härlig skidåkning ett tag till.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum