Branäsgruppen

Branäsgruppen ger gratis skidlektioner på World Snow Day

Dela

På söndag firar hela världen World Snow Day. Branäsgruppen firar på bästa sätt genom att bjuda sina yngre gäster på en skidintroduktion i Branäs, Kungsberget och Tolvmannabacken.

– Alla barn upp till 7 år får gratis liftkort och skidintroduktion. Vi sätter barnen i fokus i allt vi gör och därför känns det extra roligt att fira World Snow Day på detta sätt. Att lära sig åka skidor i tidig ålder har man stor glädje av, säger Mikael Elford, marknadschef på Branäsgruppen.

Förutom gratis liftkort och skidintroduktion finns även chansen att provsitta pistmaskiner och snöskotrar i Branäs och Tolvamannabacken. I Branäs och Kungsberget kommer dessutom maskotarna Björnbusarna att busa på området.

– Det har varit väldigt populärt tidigare år. Vi har till exempel fått pris för bästa arrangemang för vårt event i Vallåsen tillsammans med Danska skidförbundet.

Firandet och erbjudandena pågår mellan kl. 9.00-12.00 under söndagen. Mer information om dagen på anläggningarna finns på branas.sekungsberget.se och tolvmannabacken.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum