BranäsgruppenBranäsgruppenBranäsgruppen

Branäsgruppen söker två nya platschefer till Branäs och Kungsberget

Dela

Branäsgruppen har, trots omständigheterna, haft en lyckad vintersäsong och i sommar satsas det på cykling och padel i Branäs och Kungsberget. Nu är koncernen på jakt efter två nya platschefer för att ta både vinter- och sommarverksamheten till nästa nivå.

– Vi har mycket spännande på gång, där framförallt sommarsatsningen sticker ut, och vi hoppas att vi kan hitta en teamledare som vill vara med oss under många år framöver. Ansökningarna har börjat komma in och vi ser redan flera intressanta kandidater. Jag är övertygad om att det här kommer att hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen och leda oss mot målet att erbjuda den absolut bästa familjesemestern, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen.

Branäs och Kungsberget har haft lyckade vintersäsonger, med tanke på rådande omständigheter, vilket har möjliggjort en ny satsning på sommaren. De två platscheferna, i både Branäs och Kungsberget, får därför chansen att leda respektive anläggning framåt i en ny och spännande fas.

Sommarsatsningen består av liftburen familjecykling, med både cross country- och flowleder, och padel. Målsättningen är att hålla öppet alla dagar i juli och helger i augusti.

– Många har längtat efter cykling i Branäs och Kungsberget och att vi nu kan erbjuda det känns fantastiskt. Sen har ju padel fullkomligt exploderat i Sverige och därför kändes det naturligt att bredda utbudet med en padelbana, då intresset har visat sig vara så stort.  

Mer information om platschefstjänsterna finns på https://www.branas.se/jobb/platschef/ och https://www.kungsberget.se/jobb/platschef/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum