Bring

Bring – årets karriärföretag för femte året i rad

Dela

Bring Citymail har för femte året i rad utsetts till ett av Sveriges hundra mest spännande företag för yrkesverksamma att göra karriär på.

Karriärföretagen 2017 är en svensk kvalitetsstämpel och en utmärkelse för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Karriärföretagen har utsetts sedan 2002 och utmärkelsen delas ut årligen till 100 arbetsgivare.

Över fem tusen företag granskas och i motiveringen för utmärkelsen 2017 lyfter Karriärföretagen fram Brings arbete med fokus på hållbarhet både inom klimat och miljö och hållbart arbetsliv, vilket bland annat innebär fokus på säkerhets- och arbetsmiljöfrågor.

Det känns väldigt roligt att vi återigen får denna utmärkelse, det är ett fint erkännande för det arbete vi gör, och ett kvitto på att vi fokuserar på rätt saker som gör skillnad för såväl miljö, medarbetare och kandidater.Vi kommer att fortsätta arbeta med hållbarhetsfrågorna ur flera olika perspektiv; klimat, miljö och hållbart arbetsliv med fokus på säkerhet och hälsa, samt öka fokus på vår vision 50/25/5, vilken lyfter fram att vårt jämställdhets- och mångfaldsfokus på kön, kulturell mångfald och funktionsvariation ökar, säger Jannike Ringvide, HR- och Hållbarhetschef Bring Citymail.

Merparten av produktionens ledare på Bring Citymail utvecklas internt och karriärstegen rör sig även i sidled mellan företagets olika avdelningar. Bring Citymails starka fokus på transporternas miljöpåverkan har breddats alltmer mot området social hållbarhet och hur företaget kan bidra till samhället. Bring Citymails aktiviteter omfattar även exempelvis drivmedels snålare bilar, utbildning i ECO-Driving och att samtliga chefer har genomgått utbildning i mångfald och inkludering.

Syftet med vårt employer branding arbete är att lyfta fram Bring Citymail som en arbetsplats för alla, samtidigt som tillgången på viktiga medarbetare säkerställs. Målet är att öka antalet målgrupper för att fylla de behov av nya medarbetare som vi har, och också göra oss så pass kända att de hittar till oss, säger Jannike.

Vi är väldigt nöjda att se att kvaliteten på hur man bedriver sitt employer branding arbete har ökat hos många företag och organisationer under de senaste åren. Därmed har även konkurrensen ökat markant att få en plats bland de 100 bästa säger Karriärföretagens VD, Patrik Wigton.

För mer information, kontakta Jannike Ringvide, HR-och Hållbarhetschef Bring Citymail 070-160 65 09, jannike.ringvide@bringcitymail.com

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Bring öppnar dörren med Glue när kunden inte är hemma19.12.2017 09:00Pressmeddelande

Rapporter om överfulla utlämningsställen duggar tätt i takt med att e-handeln ökar. Den stora utmaningen är att leverera paket enligt konsumentens önskemål där och då man vill ta emot sin leverans. Efter en pilottest utökar nu smartahem-företaget Glue och logistikföretaget Bring sitt samarbete till en fullskalig utrullning som gör det möjligt att få hem paketet på hallmattan utan att behöva vara hemma.

Älskade stad får Transportföretagens hållbarhetspris20.10.2017 07:10Pressmeddelande

Initiativet Älskade stad, ett samarbete mellan Bring, Ragn-Sells, Stockholms stad och Vasakronan, fick under torsdagskvällen motta Transportföretagens hållbarhetspris. ” Genom branschöverskridande samverkan har man effektiviserat godstrafiken och bidragit till en mer hållbar och levande stadsmiljö. Samarbetet är ett föredömligt exempel för andra aktörer att ta efter!” lyder en del av motiveringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum