Bring

Bring Citymail får ny HR- och Hållbarhetschef

1.7.2016 07:27 | Bring

Dela

Bring Citymails nya HR- och Hållbarhetschef heter Jannike Ringvide. Jannike kommer närmast från MTR-koncernen där hon varit HR-chef sedan 2010.

Bring Citymails nya HR- och Hållbarhetschef heter Jannike Ringvide. Jannike kommer närmast från MTR-koncernen där hon varit HR-chef sedan 2010.

- Jannike kommer vara en stor tillgång för Bring Citymail. Vi verkar i en föränderlig värld och vårt arbete med att skapa en säker och hållbar arbetsplats, där alla medarbetare är lika värda är en förutsättning för att vi ska lyckas som företag. Hennes kunskap och erfarenheter från MTR kommer på ett bra sätt stärka oss i vårt arbete mot att bli ett ännu mer hållbart företag, säger vd Patrik Östberg

- Bring Citymail är ett spännade företag som verkligen satsar på sina medarbetare och ser människors olikheter som en styrka. För mig är medarbetarna företagets viktigaste tillgång och jag ser fram emot att få vara en del av Bring Citymail och deras arbete med hållbarhet, säger Jannike Ringvide

Jannike Ringvide tillträder sin tjänst i oktober 2016.

För mer information kontakta:

Patrik Östberg, VD Bring Citymail, 070 – 260 07 45

Adam Leth, Informationschef Bring, 070 – 789 78 50

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 733 67 18 97http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Skriv in din e-postadress så får du ett mejl när vi har något nytt att berätta.

Senaste pressmeddelandena från Bring

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum