Bring

Bring erbjuder paketutlämning via kollektivtrafiken

Dela

Snart kan stockholmarna hämta sina paket vid tunnelbanan. Bring kommer att genomföra ett pilottest av paketautomater vid Gullmarsplan, Tekniska högskolan och pendeltågsstation i Spånga. Där kommer resenärerna själva hämta sina paket från och med i mitten på juni 2016.

Sedan i november 2015 har Bring haft 11 paketautomater utplacerade i Stockholmsområdet. Utfallet har varit mycket gott.

– Det är framförallt enkelt, snabbt och smidigt att hämta ut sitt paket i en automat, utan att behöva stå i kö. Vår undersökning visar att många nöjda mottagare tycker om Brings paketautomater berättar Tobias Åbonde ansvarig för konsumentleveranser på Bring.

Undersökningen visar dessutom att at Brings automater är trafikdrivande, och att nästan 50 procent som hämtar ett paket i automaten passar på att handla något i de närliggande butikerna.

– Vi på Bring är mycket nöjda med att få den här möjligheten. För oss är det en fördel att placera våra automater på platser där många människor passerar varje dag. Större valfrihet vid leverans ger en bra köpupplevelse och gör nätbutikerna mer attraktiva säger Tobias Åbonde.

Placeringen av automaterna har hittills främst varit i matbutiker, på serviceställen och andra platser som konsumenterna associerar med paketutlämning. I och med samarbetet med SL öppnar Bring upp nya möjligheter för ytterligare ett ännu bättre leveransvillkor för alla Stockholmare.

För mer information, kontakta

Tobias Åbonde, ansvarig för konsumentleveranser Bring Norden. 070-975 51 99

Fakta om paketautomater

Automaterna placeras mot en vägg och är därför yteffektiva. Påfyllnaden sker framifrån och all pakethantering sköts av Bring. Kundservice sker digitalt eller telefonledes direkt med Bring. Automaterna är skalbara, vilket innebär att de vid behov kan utökas med fler luckor i önskade storlekar. Via de nätbutiker som är anslutna till automaterna kommer du som kund själv kunna välja vart du vill hämta ditt paket. Bring hanterar paketen i automaterna helt i egen regi.

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Bring öppnar dörren med Glue när kunden inte är hemma19.12.2017 09:00Pressmeddelande

Rapporter om överfulla utlämningsställen duggar tätt i takt med att e-handeln ökar. Den stora utmaningen är att leverera paket enligt konsumentens önskemål där och då man vill ta emot sin leverans. Efter en pilottest utökar nu smartahem-företaget Glue och logistikföretaget Bring sitt samarbete till en fullskalig utrullning som gör det möjligt att få hem paketet på hallmattan utan att behöva vara hemma.

Älskade stad får Transportföretagens hållbarhetspris20.10.2017 07:10Pressmeddelande

Initiativet Älskade stad, ett samarbete mellan Bring, Ragn-Sells, Stockholms stad och Vasakronan, fick under torsdagskvällen motta Transportföretagens hållbarhetspris. ” Genom branschöverskridande samverkan har man effektiviserat godstrafiken och bidragit till en mer hållbar och levande stadsmiljö. Samarbetet är ett föredömligt exempel för andra aktörer att ta efter!” lyder en del av motiveringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum