Bring

Bring får stort distributionsuppdrag för ICA

Dela

ICA utvidgar sin affär med Bring Frigo och tecknar nytt flerårigt avtal om distribution till 70 butiker i Storstockholm. Uppdraget startar upp i oktober och i avtalet ingår även transporter från ICAs enhet i Västerås och inhämtningar från leverantörer till ICA.

”Vi är mycket glada över att ICA ger oss nya uppdrag. Bring Frigo har under de senaste åren intensivt utvecklat våra tempererade distributionstjänster runt om i Sverige och detta uppdrag ser jag som ett ytterligare bevis på att vi har en mycket stark och konkurrenskraftig lösning för denna typ av uppdrag” kommenterar Håkan Nilsson, VD Bring Frigo. ”Sedan har jag också förstått att Brings miljöarbete och vår historik med hög kvalitet i våra andra uppdrag för ICA varit viktiga parametrar i  ICAs beslut” säger Håkan

För mer information, kontakta
Håkan Nilsson, vd Bring Frigo AB 042 - 17 80 00

Nyckelord

Bilder

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi hjälper dig att effektivt transportera, lagerhålla och leverera. Med ett helhetserbjudande inom paket, gods, termo, lager och bud kan Bring bistå din verksamhet med små och stora uppdrag i Sverige och därifrån till eller från övriga världen. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er – till er eller direkt till era kunder.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum