Bring

Bring får stort distributionsuppdrag för ICA

Dela

ICA utvidgar sin affär med Bring Frigo och tecknar nytt flerårigt avtal om distribution till 70 butiker i Storstockholm. Uppdraget startar upp i oktober och i avtalet ingår även transporter från ICAs enhet i Västerås och inhämtningar från leverantörer till ICA.

”Vi är mycket glada över att ICA ger oss nya uppdrag. Bring Frigo har under de senaste åren intensivt utvecklat våra tempererade distributionstjänster runt om i Sverige och detta uppdrag ser jag som ett ytterligare bevis på att vi har en mycket stark och konkurrenskraftig lösning för denna typ av uppdrag” kommenterar Håkan Nilsson, VD Bring Frigo. ”Sedan har jag också förstått att Brings miljöarbete och vår historik med hög kvalitet i våra andra uppdrag för ICA varit viktiga parametrar i  ICAs beslut” säger Håkan

För mer information, kontakta
Håkan Nilsson, vd Bring Frigo AB 042 - 17 80 00

Nyckelord

Bilder

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Bring öppnar dörren med Glue när kunden inte är hemma19.12.2017 09:00Pressmeddelande

Rapporter om överfulla utlämningsställen duggar tätt i takt med att e-handeln ökar. Den stora utmaningen är att leverera paket enligt konsumentens önskemål där och då man vill ta emot sin leverans. Efter en pilottest utökar nu smartahem-företaget Glue och logistikföretaget Bring sitt samarbete till en fullskalig utrullning som gör det möjligt att få hem paketet på hallmattan utan att behöva vara hemma.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum