Bring

Bring får stort distributionsuppdrag för ICA

Dela

ICA utvidgar sin affär med Bring Frigo och tecknar nytt flerårigt avtal om distribution till 70 butiker i Storstockholm. Uppdraget startar upp i oktober och i avtalet ingår även transporter från ICAs enhet i Västerås och inhämtningar från leverantörer till ICA.

”Vi är mycket glada över att ICA ger oss nya uppdrag. Bring Frigo har under de senaste åren intensivt utvecklat våra tempererade distributionstjänster runt om i Sverige och detta uppdrag ser jag som ett ytterligare bevis på att vi har en mycket stark och konkurrenskraftig lösning för denna typ av uppdrag” kommenterar Håkan Nilsson, VD Bring Frigo. ”Sedan har jag också förstått att Brings miljöarbete och vår historik med hög kvalitet i våra andra uppdrag för ICA varit viktiga parametrar i  ICAs beslut” säger Håkan

För mer information, kontakta
Håkan Nilsson, vd Bring Frigo AB 042 - 17 80 00

Nyckelord

Bilder

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Älskade stad får Transportföretagens hållbarhetspris20.10.2017 07:10Pressmeddelande

Initiativet Älskade stad, ett samarbete mellan Bring, Ragn-Sells, Stockholms stad och Vasakronan, fick under torsdagskvällen motta Transportföretagens hållbarhetspris. ” Genom branschöverskridande samverkan har man effektiviserat godstrafiken och bidragit till en mer hållbar och levande stadsmiljö. Samarbetet är ett föredömligt exempel för andra aktörer att ta efter!” lyder en del av motiveringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum