Bring

Bring förvärvar Svebol och stärker sina logistiklösningar för livsmedel i Mälardalen

Dela

Bring stärker sin position inom tempererade transporter i Mälardalen genom att köpa Svebol Logistics AB. Förvärvet kompletterar Bring kompetensmässigt och ökar Brings kapacitet i den viktiga Mälardalsregionen.

Svebol distribuerar livsmedel till storhushåll, restauranger och butiker i Storstockholm och hela Mälardalen med 80 medarbetare och ca 60 egna fordon.

- Vi är glada att stärka vårt lag med Svebol. De kompletterar Bring Frigo med kapacitet och kompetens som ger oss bättre möjligheter att erbjuda effektiva distributionslösningar i Mälardalen och nationellt. Dessutom har de, liksom vi, hög ambitionsnivå inom hållbarhet, säger Thomas Tscherning, Koncerndirektör Bring Logistik Norden.

- Inom Bring får verksamheten bra förutsättningar att växa och utvecklas. Våra kunder får större nytta med ett bredare tjänsteutbud, kommenterar Martin Svedin, VD och ägare Svebol.

Svebol ligger, liksom Bring, i framkant med att utveckla miljöeffektiva logistiklösningar. Bland annat har man växlat till förnyelsebara bränslen (HVO) och deltar i det så kallade Off-Peak projektet med miljöeffektiva leverenser nattetid i Stockholm. Företaget med säte i södra Stockholm har tidigare varit privatägt och beräknas omsätta 100 MSEK i år.

För mer information, kontakta
Hélène Belin, informationschef Bring, 08-648 60 60, helene.belin@bring.com

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se
Bring Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi hjälper dig att effektivt transportera, lagerhålla och leverera. Med ett helhetserbjudande inom paket, gods, termo, lager, bud och post kan Bring bistå din verksamhet med små och stora uppdrag i Sverige och därifrån till eller från övriga världen. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er – till er eller direkt till era kunder. bring.se

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Älskade stad får Transportföretagens hållbarhetspris20.10.2017 07:10Pressmeddelande

Initiativet Älskade stad, ett samarbete mellan Bring, Ragn-Sells, Stockholms stad och Vasakronan, fick under torsdagskvällen motta Transportföretagens hållbarhetspris. ” Genom branschöverskridande samverkan har man effektiviserat godstrafiken och bidragit till en mer hållbar och levande stadsmiljö. Samarbetet är ett föredömligt exempel för andra aktörer att ta efter!” lyder en del av motiveringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum