Bring

Bring levererar till OneMeds kunder i Storstockholm

Dela

Bring kommer att distribuera OneMeds förbrukningsmaterial till äldreomsorg, primärvård förskolor och skolor i Storstockholm. Även privatpersoner kommer att få leveranser hem till sin ytterdörr, antingen i form av hemleverans eller som brevlådepaket.

OneMed levererar förbrukningsmaterial till sjukvården i Norden, som exempelvis mätutrustning för diabetiker, näringsdrycker och inkontinenshjälpmedel. Bring har vunnit OneMeds förtroende att distribuera ca 1,2 miljoner kollin per år under tre år i Stockholm. Varorna kommer att transporteras från OneMeds lager i Göteborg respektive Härnösand och levereras nästa dag i Stockholm.

– Med Bring som transportör stärker vi precisionen i leveranskvaliteten ytterligare och kommer genom samarbetet fortsätta utveckla lösningar för hög service och effektivitet inom vård, omsorg och offentlig verksamhet, säger Johan Falk, vd OneMed.

– Jag är glad över förtroendet att dagligen förse allmännyttan i Storstockholm med viktiga förnödenheter från OneMed, säger Cato Kloppen, chef Business Deliveries Bring.

För mer information, kontakta:
Cato Kloppen, chef Business Deliveries Bring, +47 91 77 99 92cato.kloppen@bring.com

Nyckelord

Kontakter

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum