Bring

Bring levererar till OneMeds kunder i Storstockholm

Dela

Bring kommer att distribuera OneMeds förbrukningsmaterial till äldreomsorg, primärvård förskolor och skolor i Storstockholm. Även privatpersoner kommer att få leveranser hem till sin ytterdörr, antingen i form av hemleverans eller som brevlådepaket.

OneMed levererar förbrukningsmaterial till sjukvården i Norden, som exempelvis mätutrustning för diabetiker, näringsdrycker och inkontinenshjälpmedel. Bring har vunnit OneMeds förtroende att distribuera ca 1,2 miljoner kollin per år under tre år i Stockholm. Varorna kommer att transporteras från OneMeds lager i Göteborg respektive Härnösand och levereras nästa dag i Stockholm.

– Med Bring som transportör stärker vi precisionen i leveranskvaliteten ytterligare och kommer genom samarbetet fortsätta utveckla lösningar för hög service och effektivitet inom vård, omsorg och offentlig verksamhet, säger Johan Falk, vd OneMed.

– Jag är glad över förtroendet att dagligen förse allmännyttan i Storstockholm med viktiga förnödenheter från OneMed, säger Cato Kloppen, chef Business Deliveries Bring.

För mer information, kontakta:
Cato Kloppen, chef Business Deliveries Bring, +47 91 77 99 92cato.kloppen@bring.com

Nyckelord

Kontakter

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Älskade stad får Transportföretagens hållbarhetspris20.10.2017 07:10Pressmeddelande

Initiativet Älskade stad, ett samarbete mellan Bring, Ragn-Sells, Stockholms stad och Vasakronan, fick under torsdagskvällen motta Transportföretagens hållbarhetspris. ” Genom branschöverskridande samverkan har man effektiviserat godstrafiken och bidragit till en mer hållbar och levande stadsmiljö. Samarbetet är ett föredömligt exempel för andra aktörer att ta efter!” lyder en del av motiveringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum