Bring

Bring säljer fryshusverksamheten i Danmark till Agri-Norcold

Dela

Agri-Norcold köper Brings fryshusverksamheter og aktiviteter i Kolding, Avedøre samt Horsens med ca 150 medarbetare och kunduppdrag.

Fryshusverksamheten i Danmark är en mindre del av Bring Frigos totala verksamhet i Norden. Brings övriga verksamheter i Danmark berörs inte.

- Bring avyttrar tre fryshusverksamheter på den danska marknaden för att bättre kunna fokusera på att utveckla andra delar av Bring Frigo. Med detta får vi bättre förutsättningar för våra framtida lösningar för livsmedelslogistik i Norden, till godo både för våra andra verksamheter och i förlängningen för våra kunder, kommenterar Håkan Nilsson, chef Bring Frigo.

Bring kommer, liksom tidigare, att erbjuda livsmedelslogistik med hög kvalitet, åt kunder i hela Norden och internationellt. Produktionen bedrivs till del med egenägda verksamheter, till del med underleverantörer.

Avtalet förutsätter att förvärvet godkännas av Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Danmark.

För mer information, kontakta
John Eckhoff, presschef Posten Norge, +47 913 97 071, john.eckhoff@posten.no 

Bilder

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi hjälper dig att effektivt transportera, lagerhålla och leverera. Med ett helhetserbjudande inom paket, gods, termo, lager och bud kan Bring bistå din verksamhet med små och stora uppdrag i Sverige och därifrån till eller från övriga världen. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er – till er eller direkt till era kunder.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum