Bring

Bring säljer fryshusverksamheten i Danmark till Agri-Norcold

Dela

Agri-Norcold köper Brings fryshusverksamheter og aktiviteter i Kolding, Avedøre samt Horsens med ca 150 medarbetare och kunduppdrag.

Fryshusverksamheten i Danmark är en mindre del av Bring Frigos totala verksamhet i Norden. Brings övriga verksamheter i Danmark berörs inte.

- Bring avyttrar tre fryshusverksamheter på den danska marknaden för att bättre kunna fokusera på att utveckla andra delar av Bring Frigo. Med detta får vi bättre förutsättningar för våra framtida lösningar för livsmedelslogistik i Norden, till godo både för våra andra verksamheter och i förlängningen för våra kunder, kommenterar Håkan Nilsson, chef Bring Frigo.

Bring kommer, liksom tidigare, att erbjuda livsmedelslogistik med hög kvalitet, åt kunder i hela Norden och internationellt. Produktionen bedrivs till del med egenägda verksamheter, till del med underleverantörer.

Avtalet förutsätter att förvärvet godkännas av Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Danmark.

För mer information, kontakta
John Eckhoff, presschef Posten Norge, +47 913 97 071, john.eckhoff@posten.no 

Bilder

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Bring öppnar dörren med Glue när kunden inte är hemma19.12.2017 09:00Pressmeddelande

Rapporter om överfulla utlämningsställen duggar tätt i takt med att e-handeln ökar. Den stora utmaningen är att leverera paket enligt konsumentens önskemål där och då man vill ta emot sin leverans. Efter en pilottest utökar nu smartahem-företaget Glue och logistikföretaget Bring sitt samarbete till en fullskalig utrullning som gör det möjligt att få hem paketet på hallmattan utan att behöva vara hemma.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum