Bring

Bring satsar vidare på fler innovativa digitala lösningar, blir premiumpartner till mobilappen Mina Paket

Dela

Bring blir premiumpartner till mobilappen Mina Paket och satsar vidare på ännu fler innovativa digitala lösningar

Bring var en av de första att samarbeta med Unifaun vid lanseringen av mobilappen Mina Paket i Maj 2017. Appen är ett smidigt sätt att kunna följa pågående paketleveranser i mobilen. Nu tar Bring ytterligare ett steg och blir premiumpartner till Mina Paket. Det innebär att de kommer vara med och driva utvecklingen av lösningen framåt, samt kunna skapa Bring-unika lösningar och erbjudanden i appen.

- Med många år som ledande nordisk aktör inom leveranser och konsumentdriven utveckling tror vi på Bring att vi ska kunna bidra med just de delarna som skapar en konsumentresa i världsklass - både analogt och digitalt. Att fokusera på en digital lösning som samlar flera leveransaktörer på samma plats är dessutom självklart för oss. Jag vågar påstå att det är förutsägbarhet för- och kommunikation med konsumenter genom digitala lösningar som bygger konkurrenskraft idag - och då är det klart att vi vill vara med och driva Mina Paket framåt, berättar Johan Holgersson, VP Marketing & Digital Business Development, E-handel & Logistik på Bring. 

Mina Paket är framtagen av Unifaun AB och erbjuder konsumenter möjligheten att på ett enkelt sätt hålla koll på alla e-handelsbeställningar på ett och samma ställe. Appen, som är gratis, tar med alla paketleveranser som hanteras via Unifauns Delivery Management-system, vilket täcker in en stor del av den nordiska marknaden. Utöver dessa paketleveranser ansluter sig fler och fler logistikbolag och e-handlare till appen, vilket kontinuerligt gör den bättre. Mina Paket har snabbt blivit mycket populär och har i nuläget över 200 000 nedladdningar och högst rating av alla appar i App Store och Google Play inom samma kategori i Sverige.

- Vi på Unifaun är glada att Bring nu gör en långsiktig satsning genom att vara med och driva utvecklingen av appen framåt.Bring är en av de största och mest innovativa leveransbolaget på den nordiska marknaden och att de väljer att bli Premium partner till Mina Paket för att ytterligare stärka sin position och tjänsteutbud känns såklart mycket spännande och roligt, säger Axel Lindgren, Head Of Consumer Applications på Unifaun. 

För frågor kontakta: 

Johan Holgersson, VP Marketing & Digital Business Development
tel. +46 709 75 66 20 johan.holgersson@bring.com

Axel Lindgren, Head of Consumer Applications
tel. +46 733 44 20 35 axel.lindgren@unifaun.com

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+47 951 48 000http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi hjälper dig att effektivt transportera, lagerhålla och leverera. Med ett helhetserbjudande inom paket, gods, termo, lager och bud kan Bring bistå din verksamhet med små och stora uppdrag i Sverige och därifrån till eller från övriga världen. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er – till er eller direkt till era kunder.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bring