Bring

Bring utökar servicegraden ytterligare med samdistribution i Norrbotten, Uppland, Skåne, Västergötland och Östergötland.

Dela

Med start den 1:a juni 2016 ökar Bring Citymail serviceutbudet på postmarknaden ytterligare. I samarbete med NTM och Tidningsbärarna kommer post och paket delas ut tillsammans med morgontidningen på flera nya postnummer i Norrbotten, Uppland, Skåne, Västergötland och Östergötland.

Bring Citymail fortsätter sin expansion på den svenska postmarknaden och når nu närmare 60 procent av Sveriges hushåll tack vare samarbetet med NTM och Tidningsbärarna.

Vi följer den tillväxtplan vi hela tiden haft vilket visar att samdistribution av tidningar och post fungerar väldigt bra. Det är ett bra sätt att behålla en god samhällsservice för utbärning av tidningar, post och paket utanför storstäderna, något som gynnar både mottagare och samhället i stort. Vi kan med detta utökade serviceutbud erbjuda våra kunder en ännu bättre tjänst, vilket känns väldigt bra. Det är också miljöeffektivt när vi delar ut tidningar, brev och paket på en och samma gång under hela dygnet på vissa orter, säger Christer Tollqvist Försäljnings- och marknadsdirektör.

De orter som omfattas av expansionen är Borrby, Gammelstad, Linköping, Luleå, Norrköping, Sandared, Sjöbo Skurup, Skärplinge, Tomelilla, Viskafors, Åtvidaberg och Äsperöd,

För mer information, kontakta

Adam Leth, Informationschef Bring Sverige adam.leth@bring 070-789 78 50

Nyckelord

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Bring öppnar dörren med Glue när kunden inte är hemma19.12.2017 09:00Pressmeddelande

Rapporter om överfulla utlämningsställen duggar tätt i takt med att e-handeln ökar. Den stora utmaningen är att leverera paket enligt konsumentens önskemål där och då man vill ta emot sin leverans. Efter en pilottest utökar nu smartahem-företaget Glue och logistikföretaget Bring sitt samarbete till en fullskalig utrullning som gör det möjligt att få hem paketet på hallmattan utan att behöva vara hemma.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum