Svenska Ishockeyförbundet

Brothers klär Tre Kronor

Dela

Svenska Ishockeyförbundet kan presentera Brothers som ny samarbetspartner till Tre Kronor. Samarbetet bygger på den gemensamma viljan att se hela människan och att lyfta frågan om mansrollen utifrån tron på en värld där alla män känner sig trygga att visa känslor och att våga vara sig själva och ha sin egen stil. Samarbetet innefattar ett klädsamarbete där Brothers klär Tre Kronor med start nu i vår.

- Vi, som många andra, noterade Brothers kampanj och ställningstagande för ett större inkluderande och en modern syn på mansrollen och att nu få till det här samarbetet där vi tillsammans kan lyfta ämnet känns jättebra. Vi gillar engagemanget för Tre Kronor och svensk hockey samt det moderna synsättet från en sedan länge etablerad modeaktör. Brothers arbete passar väl ihop med det arbete vi nu gör med Hemmaplansmodellen och att se hela människan, säger Daniel Ivarsson, Försäljning- och sponsringsansvarig hos Svenska Ishockeyförbundet.

- När vi fick höra att Svenska Ishockeyförbundet hade uppmärksammat vår höstkampanj med budskapet om en värld fri från stereotyper och oskrivna regler blev jag stolt. Det här samarbetet känns klockrent och vi ser verkligen fram emot att väva ihop mode och sport med roliga aktiveringar under året, säger Ulrika Lind, Marknadsansvarig för Brothers.

Svenska Ishockeyförbundet lanserade Hemmaplansmodellen under hösten, en ny utvecklingsmodell för svensk ishockey som tar avstamp i att utveckla människor som valt att spela hockey, inte bara hockeyspelare, och där stor vikt läggs vid dom psykosociala delarna. Mer om hemmaplansmodellen går att läsa på hemmaplansmodellen.se.

Klädsamarbetet med Brothers och Tre Kronor gäller för hockey-VM i maj men redan under Beijer Hockey Games 6-9 februari kommer Tre Kronors ledarstab att kläs av Brothers.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum