Brynäs IF

Brynäs IF bjuder in till presskonferens

Dela

En högst lyckad #Fansensvärvning-finansiering har gett Brynäs IF möjlighet att agera på spelarmarknaden. Med anledning av det bjuder föreningen in till presskonferens klockan 14.00, i dag, onsdagen den 15 juli.

Den 6 juli ställde Brynäs IF frågan till föreningens supportrar om de var intresserade av att finansiera en uppgradering av spelartruppen.

Gensvaret har varit fantastiskt.

Över 5 000 personer har på bara åtta dagar tillsammans bidragit med en totalsumma om två miljoner kronor plus ett sjusiffrigt belopp från vår Brynäs IF:s arenapartner Monitor ERP System.

Den ekonomiska plattformen från supporterkollektivet med privatpersoner och företagare har gett föreningen genom herransvarige Michael Sundlöv möjlighet att agera på spelarmarknaden. Den möjligheten har nu utövats.

Därför önskar Brynäs IF bjuda in till presskonferens klockan 14.00 i Monitor ERP Arena. Med anledning av covid-19 kommer presskonferensen i fysiskt avseende endast vara tillgänglig för media.

Presskonferensen kommer också livesändas till förmån för alla supportrar – inte minst alla ni som gjort ett aktivt val att investera i spelartruppen.

Länken kommer att finnas i den här artikeln och publiceras i Brynäs sociala kanaler i god tid innan klockan 14.00.

Brynäs IF vill även i detta sammanhang rikta ett stort tack till alla som varit en del av att finansiera Fansens värvning. Oavsett om det varit en stor eller liten summa så har engagemanget och viljan varit densamma. Ni har samtliga gjort ett stort avtryck.

Nyckelord

Kontakter

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF