Brynäs IF

Brynäs IF förstärker Valbo HC genom en unik Swish-kampanj

Dela

Med start idag onsdag 20 december 2017 startar Brynäs IF en kampanj för att samla in pengar till klubben Valbo HC. Swisha valfritt belopp till Swish-nr 123 620 30 20. Sedan länge har ett fint samarbete funnits mellan klubbarna och nu vill Brynäs IF hjälpa Valbo HC att ta nästa steg för att bedriva hockeyverksamhet på hög nivå. Klubben har efter höstens spel kvalificerat sig till Allettan.

Med start idag onsdag 20 december 2017 startar Brynäs IF en kampanj för att samla in pengar till klubben Valbo HC. Swisha valfritt belopp till Swish-nr 123 620 30 20.

Sedan länge har ett fint samarbete funnits mellan klubbarna och nu vill Brynäs IF hjälpa Valbo HC att ta nästa steg för att bedriva hockeyverksamhet på hög nivå. Klubben har efter höstens spel kvalificerat sig till Allettan.

-Kampanjen är ett eget initiativ från oss i Brynäs IF, vi vet vilka utmaningar och hur verkligheten ser ut för Valbo. Det är stort och viktigt för regionen att Valbo nu har kvalificerat sig för spel i Allettan, det är en bra sportslig nivå, vilket är bra för sporten i vår region.  Vi i Brynäs IF är glada för att det nu finns ytterligare en klubb i regionen där spelare kan utvecklas och spela hockey på hög nivå. Därför är vi mycket mån om att den fortsatta verksamheten ska gå bra för Valbo och vi hoppas att Valbo nu ska etablera sig på allettan-nivå varje säsong, säger Stefan Bengtzén.

Brynäs IF har skapat ett Swish-nr som går till insamlingen för Valbo HC. Under perioden 20 december till 31 januari pågår insamlingen där man kan skänka valfritt belopp.

Kampanjen kommer uppmärksammas i Brynäs IFs kommunikationskanaler och i samband med Brynäs IFs hemmamatcher som spelas i Gavlerinken på annandagen 26/12 och nyårshockey lördag 30/12. Publiken i Gavlerinken uppmanas då att Swisha valfritt belopp till Swish-nr 123 620 30 20 för att delta i kampanjen.

Magnus Eriksson arbetar som sportchef i Valbo HC och är mycket glad för kampanjen.

-Vi i Valbo HC är oerhört glada och tacksamma för att Brynäs IF har tagit detta initiativ. Det innebär ovärderlig hjälp för oss. Detta visar att Brynäs IF värnar om hockeydistriktet Gästrikland, och har intresse av att spelare från regionen kan utvecklas på en relativt hög nivå utan att behöva flytta iväg till andra Hockeyettan föreningar. Spel i Allettan kommer att vara en nyttig erfarenhet för spelarna i sina fortsatta hockeykarriärer. Vi inleder med ett dubbelderby möte mot Hudiksvall, borta 28/12 och hemma 29/12. Vi hoppas på ett stort publikstöd, säger Magnus Eriksson sportchef Valbo HC. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 
Vid sidan av den sportslige verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet.

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum