Brynäs IF

Brynäs IF går skilda vägar med målvaktstränaren Anders Palm - efter säsongen

Dela

Arbetet med sportsliga organisationen inför säsongen 19/20 är igång. Målvaktstränaren Anders Palm lämnar Brynäs IF efter nuvarande säsong. - Vi väljer att gå en annan väg framåt, säger sportdirektören Andreas Dackell.

Den 24 maj 2018 presenterades Anders Palm som ny målvaktstränare i Brynäs IF.

Parterna skrev ett avtal över 1+2 år med en klausul som innefattade en möjlighet att säga upp avtalet efter en säsong.

Det har nu skett.

- Vi är inne i processen att bygga den sportsliga organisation vi ska ha framöver. Vi väljer att gå en annan väg framåt gällande målvaktstränaren i Brynäs IF och därför har vi fattat det här beslutet, säger Andreas Dackell.

Anders Palm har därmed kontrakt med Brynäs säsongen 18/19 ut.

Han kommenterar beskedet själv:

- Jag flyttade hit och skrev på med en långsiktighet och vilja att vara här en längre period. Det är tråkigt att jag inte får förtroende att vara det i den nya sportsliga organisationen. Men jag kommer självklart att fortsätta göra mitt bästa för Brynäs kontraktstiden ut.

Gällande ersättare som målvaktstränare i Brynäs säger Andreas Dackell:

- Vi kommer givetvis rekrytera en ny målvaktstränare, men det är ingenting som är klart i dag. När vi har skrivit kontrakt med en ersättare kommer vi att kommunicera det.

Nyckelord

Kontakter

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

Brynäs IF går för hjärnforskningen - i premiärmarsch för sportens framtid1.7.2019 11:30:00 CESTPressmeddelande

Hjärnskakningar är det kanske största hotet mot vår sports framtid. I vår strävan mot en mer hållbar hockey dedikerar vi hemmapremiären 19/20 till att belysa och uppmärksamma frågan. Därför bjuder vi nu in till en stor premiärmarsch den 21 september – där vi laddar upp för matchen mot Färjestad samtidigt som vi går för hjärnforskningen tillsammans med insamlingsfonden Bissen Brainwalk.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum