Brynäs IF

Brynäs IF kallar till presskonferens

Dela

Fredagen den 20 september klockan 10.00 bjuder Brynäs IF in till presskonferens. Vi kommer där att presentera föreningens nya arenaavtal.

Presskonferensen kommer att hållas på våning 3 i den så kallade ”1912”-lokalen.

Du kommer dit via rulltrapporna i entréhallen och tar sedan första höger in i mötesrummet.

Presskonferensen startar 10.00 och kommer även att livesändas till alla Brynäsare runtom i Sverige. Därför ber vi vänligen att du kommer i god tid – så att vi kan starta på utsatt klockslag. Presskonferensen är öppen för både media och allmänheten.

Brynäs IF har tidigare haft arenaavtal med Läkerol och Gävle kommun. Det avtal som presenteras under fredagen kommer att vara föreningens största hittills.

— Det är ett arenaavtal som kommer bidra till att öka våra möjligheter att nå de målsättningar vi kommunicerat för kommande treårsplan och tioårsvision, säger Brynäs IF:s klubbdirektör Michael Campese.

Väl mött i morgon, fredag, klockan 10.00!

Nyckelord

Kontakter

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum