Brynäs IF

Brynäs IF lånar ut två spelare till Almtuna IS

Dela

Idag blev det klart att Brynäs IF lånar ut två herrspelare, Adam Boqvist och Samuel Asklöf till AImtuna IS för spel under veckan.

Idag blev det klart att Brynäs IF lånar ut två herrspelare, Adam Boqvist och Samuel Asklöf till AImtuna IS för spel under veckan.

Boqvist och Asklöf ansluter till Almtuna redan under måndagen. Utlåningen gäller för en vecka i första hand och det innebär att förutom träningspass blir det två matcher i Allsvenskan med Almtuna.

-Det här är bra, syftet är att ge våra spelare chans till mer istid i en bra seniormiljö allt för att ge bästa förutsättning för deras utveckling berättar Stefan Bengtzén, Sportchef Brynäs IF.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 
Vid sidan av den sportslige verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum