Brynäs IF

Brynäs IF presenterar en ny klubbdirektör

Dela

Brynäs IF meddelar idag att rekryteringen av föreningens nya klubbdirektör är klar. Det är Michael Campese, som från och med den 7 maj tillträder som klubbdirektör för Brynäs IF.

Brynäs IF styrelse har arbetat med rekryteringen av ny klubbdirektör under starten av 2018, sedan tidigare klubbdirektör Johan Stark gått vidare till nytt uppdrag som generalsekreterare för Svenska Basketbollförbundet.

Brynäs IF meddelar idag att rekryteringen av föreningens nya klubbdirektör är klar. Det är Michael Campese, som från och med den 7 maj tillträder som klubbdirektör för Brynäs IF.

Michael Campese kommer närmast från Västerås SK där han arbetat som klubbchef sedan 2008.

-Jag är en driven, engagerad ledare och entreprenör med ett stort idrottsintresse och jag har ett gediget intresse för företag och affärer berättar Michael Campese.

Michael är 44 år och kommer ursprungligen från Västerås och är delvis uppvuxen i Sandviken. Det var under tiden han bodde i Sandviken som han blev Brynäsare och var en regelbundet återkommande gäst vid hemmamatcherna i Gavlerinken. Michael är gift med Sara och tillsammans har de två barn i tonåren.

-Jag ser verkligen fram mot mitt nya uppdrag. Brynäs IF är ett fantastisk varumärke, föreningen har en intressant historia med fin tradition. Tillsammans med den engagerade personalen som finns ska det bli mycket roligt att arbeta vidare och utveckla föreningen och verksamheten, säger Michael Campese.

-Vi från styrelsen i Brynäs IF är väldigt nöjda med rekryteringen. Med Michael får vi en klubbdirektör med starkt ledarskap och ett affärssinne som på ett engagerat sätt kan driva föreningens utveckling tillsammans med personalen. Han har erfarenheter från att utveckla föreningsverksamhet och har skördat fråmgångar som han kommer få nytta av i rollen som klubbdirektör. Med Michael på plats så fortsätter vi bygget av en stabil organisation. Detta är grunden för att vi ska skapa vinnare på och vid sidan av isen, säger Jürgen Lorenz, styrelseordförande Brynäs IF.

Ytterligare frågor besvaras av
Jürgen Lorenz, styrelseordförande Brynäs IF  072 - 070 03 50

Intervjuer med Michael Campese bokas via kommunikationschef Elin Lith, 0736 - 33 33 52

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 
Vid sidan av den sportslige verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet.

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum