Brynäs IF

Brynäs IF rekryterar kommunikationschef från Mittmedia

Dela

Från och med slutet av juli 2018 anställs Kevin Johansson som vikarierande kommunikationschef för Brynäs IF och Brynäs Arena AB. Nuvarande kommunikationschef Elin Lith kommer vara föräldraledig under säsongen 18/19.

Från och med slutet av juli 2018 anställs Kevin Johansson som vikarierande kommunikationschef för Brynäs IF och Brynäs Arena AB. Nuvarande kommunikationschef Elin Lith kommer vara föräldraledig under säsongen 18/19.

- Vi är mycket glada över att vi hittat en bra och stabil lösning för ett utmanande vikariat. Rollen som kommunikationschef är en viktig funktion i föreningen och Kevin är en lovande talang som kommer fortsätta utveckla föreningens kommunikation under säsongen som Elin är föräldraledig. Kevin är väl insatt i branschen och kommer med sina erfarenheter vara ett tryggt stöd för hela koncernen i både media och PR-frågor, säger Michael Campese klubbdirektör Brynäs IF.

Kevin Johansson, kommer närmast från Mittmedia och tidningen VLT där han arbetat som sportjournalist och i perioder som tf sportchef. Tidigare har Kevin även arbetat som sportjournalist på Expressen.

- Jag är oerhört glad och stolt över möjligheten att bli en del av Brynäs IF. Jag har en lång bakgrund av såväl hockey som kommunikation utifrån ett medialt perspektiv och har känt en kittlande nyfikenhet kring att ta med den erfarenheten in till klubbvärlden. När möjligheten att göra det i just Brynäs IF med sin anrika historia och kraft dök upp fanns det ingenting att fundera på. Jag ser fram emot att ge allt tillsammans med mina skickliga kollegor för att maximera engagemanget, drivet och intresset för klubben gentemot alla intressenter, säger Kevin Johansson.

Kevin Johansson tillträder tjänsten som vikarierande kommunikationschef i slutet av juli 2018.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum