Brynäs IF

Brynäs IF skriver kontrakt med Kanadensisk spelare

Dela

Idag presenteras att Brynäs IF skriver kontrakt med spelaren Cassandra Vilgrain för spel i Brynäs IF och SDHL kommande säsong 2018/2019.

Idag presenteras att Brynäs IF skriver kontrakt med spelaren Cassandra Vilgrain för spel i Brynäs IF och SDHL kommande säsong 2018/2019.

-Vi är stolta att presentera Cassandra som vårt nästa nyförvärv. Hon är en 22 årig högerforward som kommer hjälpa oss med det offensiva spelet och Power Play. Som spelare är hon skolad i ett bra hockeyprogram i Univ. of British Columbia och värt att nämna är också att hennes pappa är Claude Vilgrain f.d. NHL spelare, berättar Åke Lilljebjörn, dam-ansvarig Brynäs IF.

Cassandra Vilgrain är född 1995, från British Columbia i Kanada och kommer närmast från i spel i Collegehockey för University of British Columbia.

-Det var enkelt för mig att välja Brynäs IF. Jag vill spela med ett konkurrenskraftigt och kvalificerat lag. Klubben är känd som ett topplag internationellt. Klubbens historia och dess rykte av att ha en bra atmosfär i staden och Gavlerinken Arena gjorde beslutet enkelt. Jag ser fram emot att visa vad jag går för i en ny liga och i ett nytt land. Att hjälpa laget mot en lång säsong och att vinna ett mästerskap är ett av mina mål, berättar Cassandra Vilgrain.

-Som hockeyspelare är jag en tvåvägs forward som stoppar upp motståndaren och jobbar offensivt med mina främsta spelkvaliteter som är snabbhet, bra skott och bra spelsinne. Jag jobbar hårt och sätter alltid laget främst. Vid sidan av isen är jag en social person som gillar att träffa vänner och familj. Eftersom jag kommer från västra Kanada så är vandring i natur och berg en av mina favoritsysselsättningar på fritiden, berättar Vilgrain.

Cassandra Vilgrain ansluter till truppen under sommaren.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta Åke Lilljebjörn dam-ansvarig Brynäs IF, telefon 0736 333362

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum