Brynäs IF

Brynäs IF skriver kontrakt med landslagsspelare

Dela

Idag presenteras att Brynäs IF skriver kontrakt med spelaren Andrine Furulund för spel i Brynäs IF och SDHL kommande säsong 2018/2019.

Idag presenteras att Brynäs IF skriver kontrakt med spelaren Andrine Furulund för spel i Brynäs IF SDHL kommande säsong 2018/2019.

-Andrine är ett spännande nyförvärv. En Norsk landslagsspelare i en utvecklingsbar ålder (19år) hon har dessutom rätt karaktär som vill träna och utvecklas som ishockeyspelare. Hon är en stor och stark högerskytt som kommer passa bra in i vårt lagbygge, säger Åke Lilljebjörn, dam-ansvarig Brynäs IF.


Andrine Furulund är född 1998 i Norge och kommer närmast från spel i SDHL med klubben Göteborgs HC. Furulund väger 65 kg och är 175 cm lång.

-Jag har tidigare spelat i med U20 i Hasle/Løren och där pratade min tränare Harald Lone väldigt gott om Brynäs IF. Efter att ha spelat en säsong med Göteborgs HC i SDHL så kände jag att jag gärna ville testa att spela med en annan klubb i ligan där jag har bättre utvecklingsmöjligheter. Som spelare är jag tekniskt skicklig med bra spelöverblick och ett bra skott. Jag ser verkligen fram mot att flytta till Gävle i slutet av sommaren och börja jobba tillsammans med laget, berättar Andrine Furulund.

Andrine Furulund ansluter till truppen under sensommaren. 

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta Åke Lilljebjörn damansvarig Brynäs IF, telefon 0736 333362

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum