Brynäs IF

Brynäs IF skriver kontrakt med Ludvig Nilsson

Dela

Brynäs IF meddelar ikväll att föreningen skrivit kontrakt med den 23-åriga forwarden Ludvig Nilsson, som närmast kommer från spel i Allsvenska klubben Almtuna IS.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Brynäs IF meddelar ikväll att föreningen skrivit kontrakt med den 23-åriga forwarden Ludvig Nilsson.

Ludvig ”Ludde” Nilsson kommer närmast från spel i Hockeyallsvenskan och klubben Almtuna IS. Tidigare under hösten spelade Ludvig en match med Brynäs IF, en match där han dessutom gjorde ett mål för Brynäs.

Nilssons moderklubb är Huddinge IK. Han gjorde sedan sin juniortid i Timrå IK där har han även spelat två säsonger i Hockeyallsvenskan innan han inför denna säsong kom till Almtuna IS. Han har också spelat en säsong i SHL då han representerade Modo säsongen 2015/2016.

-Ludvig är en power forward som gärna använder sin fysik i spelet på ett aggressivt och bra sätt. En stor arbetskapacitet som kommer tillföra mycket till vårt herrlag framöver berättar Stefan Bengzen, sportchef Brynäs IF.

Nilsson ansluter till herrlaget efter kommande helgs ledighet och avtalet är tecknat t.o.m. säsongen 2018/2019.

I vändande riktning går Alexander Bjurström som kommer att lånas ut till Almtuna IS för spel framöver i Hockeyallsvenskan.

-Ett mycket passande tillfälle för Alexander att få prova på seniorspel på en mycket bra nivå och i ett lag som verkligen är med och krigar om topplatserna i Hockeyallsvenskan berättar Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF.

Kontakter

Bilder

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån
Ladda ned bild

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 
Vid sidan av den sportslige verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet.

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum