Brynäs IF

Brynäs IF skriver nytt kontrakt med Caroline Markström

Dela

Backen Caroline Markström och Brynäs IF skrev idag ett nytt kontrakt för spel i SDHL säsongen 18/19.

Foto: Fredrik Värnebjörk Photograph
Foto: Fredrik Värnebjörk Photograph

Pressinformation 180518

Backen Caroline Markström och Brynäs IF skrev idag ett nytt kontrakt för spel i SDHL säsongen 18/19.

Markström, född 29 maj 1994 började hockeykarriären i Kovlands IF. Markström har spelat college-hockey i USA under fyra säsonger, där spelade hon för St. Cloud State University. Vid sidan av sin hockeykarriär har Markström studerat business management och vid sidan av ishockeykarriären arbetar hon som projektledare inom Brynäs IF:s sociala verksamhet En bra start.

-Det känns jättebra att skriva på för Brynäs en säsong till. Det är ingen hemlighet att den gångna säsongen har varit strulig och har för mig tagit mer energi än den har gett, så jag har varit kritisk. Jag tar beslutet att stanna kvar på grund av att jag dagligen ser en enorm förändring inom Brynäs IF organisation gällande damfrågan. Jag har varit involverad i förändringen själv och ser hur varje enskild individ inom hela organisationen; från styrelse, klubbdirektör, sportchef, partners och alla däremellan jobbar stenhårt för att dam-verksamheten ska ta en vändning och bli riktigt stark, både på kort och lång sikt. Det har för mig varit attityds- och organisationsförändringen som varit helt avgörande i mitt beslut eftersom jag vill att saker görs på riktigt och på rätt sätt, och det görs det verkligen nu. Vi kommer få betydligt bättre förutsättningar och jag känner mig stolt och exalterad att dra på mig Brynäströjan igen, säger Caroline Markström.  

-Carro är en skicklig back och viktigt för vårt lag, dessutom är hon en viktig del inom Brynäs IFs organisation och hon med flera kommer spela en avgörande roll i den nystart av dam-verksamheten som nu ska ta form, säger Michael Campese klubbdirektör Brynäs IF.

Caroline Markström är nu en av tio spelare som har kontrakt med Brynäs IF för spel i SDHL inför kommande säsong. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Fredrik Värnebjörk Photograph
Foto: Fredrik Värnebjörk Photograph
Ladda ned bild

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

Så hjälper Brynäs IF och En bra start till i samhällsfrågor under Coronakrisen2.4.2020 08:01:00 CESTPressmeddelande

Coronakrisen utmanar samhället – och behöver samverkan för att hjälpa till med de situationer som uppstår. Brynäs IF och En bra start samt partners kommer därför arbeta tillsammans med Matakuten och Gävle kommun. — Vår strategi blir att hjälpa och förstärka andra etablerade samhällsaktörer i det de gör, säger Johan Cahling, Brynäs IF:s direktör för varumärke och hållbarhet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum