Brynäs IFBrynäs IF

Brynäs IF startar kampanjen Världsförälder med Brynäs IF till förmån för UNICEF

Dela

Nu startar Brynäs IF en kampanj där Brynäsare från hela Sverige välkomnas engagera sig som världsföräldrar genom Brynäs IFs samarbete med UNICEF.

Som världens första hockeyklubb har Brynäs IF ett långsiktigt samarbetsavtal med världens ledande barnrättsorganisation UNICEF. Den gemensamma utgångspunkten för samarbetet är att arbeta för alla barns rättigheter och att bidra till att barnkonventionen efterlevs. Tillsammans arbetar vi för barn både lokalt genom Brynäs IFs sociala verksamhet En bra start men också i hela världen.

Brynäs IF har nu påbörjat arbetet med att förstärka och förstora samarbetet med UNICEF, och kampanjen för Världsföräldrar är startskottet. Spelare från Brynäs IF är världsföräldrar genom UNICEF och nu utmanar spelarna och Brynäs IF dig som Brynäsare att också ta ställning för utsatta barn genom att bli världsförälder.

- Tillsammans är vi flera hundratusen Brynäsare i hela Sverige, låt oss visa vår styrka och samlas för att tillsammans hjälpa utsatta barn runt om i Sverige och i hela världen. Jag är världsförälder och nu uppmanar vi både fans och partnerföretag att sluta samman och ta kampen för alla barns rättigheter säger Johan Cahling, direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling Brynäs IF.

-Jag är världsförälder, jag hoppas att alla Brynäsare som har möjlighet går med. Vi spelar för barnen och vi gör det här för barnen, berättar Johan Alcén, spelare i Brynäs IF.

-För mig var det självklart att bli världsförälder, för en ynka hundring kan jag vara med och påverka vardagen och framtiden för utsatta barn i hela världen, säger Caroline Markström spelare i Brynäs IF.

Som Världsförälder stöttar du UNICEFs arbete för utsatta barn runt om i världen genom autogiro varje månad. UNICEF fördelar hjälpen efter behov och dina pengar går till barn över hela världen. De barn som är mest utsatta får hjälp först. Som Världsförälder är du med och kämpar vid barnens sida varje dag, året runt. Tack vare att du ger regelbundet kan UNICEF planera långsiktigt för framtiden och skapa varaktiga förändringar för barnen.

Som världsförälder ger du pengar varje månad och är med i kampen för skapa en bättre värld för alla barn, både på lång sikt och i katastrofer.

Läs mer om kampanjen här >>>

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum